Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Koopkrachtstijging vermindert druk op cao’s’

8 juli 2014 - De stijging van de koopkracht die voor de komende tijd wordt verwacht, zal veel druk weghalen uit de cao-onderhandelingen. Die verwachting spreekt werkgeversvereniging AWVN uit in haar maandelijkse bericht over het verloop van de cao-onderhandelingen.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven met bovengemiddelde groei maken meer gebruik van de cloud

7 juli 2014 - Steeds meer mkb-bedrijven halen meer voordeel uit de cloud. Dat blijkt uit de ‘MKB Cloud Barometer 2014’ van Exact en KPN. Zo heeft 36 procent van de ondernemers die cloud-oplossingen gebruikt, de omzet vorig jaar zien toenemen.

Lees verder  |  Reageer

Winstbox van tafel

7 juli 2014 - FNV Zelfstandigen is blij met het besluit dat het kabinet afziet van verdere uitwerking en invoering van de winstbox.  Invoering van de winstbox zou voor veel zzp’ers een achteruitgang in besteedbaar inkomen betekenen.

Lees verder  |  Reageer

Klantbeleving verbetert

7 juli 2014 - De klantbeleving tijdens persoonlijke contactmomenten tussen klant en medewerker (onder andere in winkels) laat een positieve ontwikkeling zien.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes C 300 BlueTec Hybrid nu ook in prijslijst

Mercedes C 300 BlueTec Hybrid nu ook in prijslijst

6 juli 2014 - Mercedes-Benz heeft alweer nieuwe prijslijsten van de C-klasse moeten laten drukken. De al wel aangekondigde hybride-aangedreven C 300 BlueTec Hybrid staat daar nu ook op. Een tweede hybridevariant, van het type plug-in, verschijnt in 2015.

Lees verder  |  Reageer

Economisch sentiment bepaalt type leaseauto

4 juli 2014 - Lage kosten zijn voor ondernemers leidend bij de keuze voor een nieuwe leaseauto. Vóór de crisis keken ze nog naar extra opties en het comfort van de auto. Zelfs nu het economisch weer beter gaat, letten ondernemers vrijwel alleen op het tarief.

Lees verder  |  Reageer

Aantal zzp’ers daalt

4 juli 2014 - Voor het eerst in jaren is het aantal zzp’ers afgenomen, telde Nederland eind 2013 nog 794.000 zzp’ers. Na het eerste kwartaal stond de teller op 791.000, een daling van 3.000 zzp’ers.

Lees verder  |  1 reactie

ICT-branche wenst flexibeler personeelsbestand

4 juli 2014 - Werkgevers in de Nederlandse ICT-branche zijn huiverig voor het aannemen van nieuw personeel. De ondernemers maken zich zorgen over de stabiliteit van de markt en vrezen dat de behoefte naar arbeid te sterk zal fluctueren.

Lees verder  |  Reageer
4 september onthulling nieuwe Mazda MX-5

4 september onthulling nieuwe Mazda MX-5

3 juli 2014 - Op 4 september aanstaande is het zo ver, dan gaat Mazda ons verblijden met de nieuwe MX-5. 's Werelds best verkochte roadster " waarvan er sinds 1989 zo'n 950.000 van verkocht zijn " is dan toe aan zijn vierde generatie.

Lees verder  |  Reageer

Finalisten BouwKennis Marketing Jaarprijs 2014 bekend!

3 juli 2014 - De drie bedrijven die dit jaar strijden om de BouwKennis Marketing Jaarprijs zijn bekend. Uit alle inzendingen waren eerder al tien kanshebbers geselecteerd voor deze prijs.

Lees verder  |  Reageer

Scan biedt bedrijven inzicht in privacyrisico's

3 juli 2014 - MKB-Nederland en VNO-NCW willen bedrijven beter bewust maken van de impact op de privacy die het werken met persoonsgegevens met zich meebrengt.

Lees verder  |  Reageer

Kosten door financiële problemen personeel vergelijkbaar met totale ziekteverzuim

3 juli 2014 - Het productiviteitsverlies door financiële problemen bij werknemers is vergelijkbaar met het productiviteitsverlies door ziekteverzuim.

Lees verder  |  Reageer

In vier stappen klaar voor de cloud

3 juli 2014 - Goede voorbereiding en interne afstemming leggen de basis voor een succesvolle inzet van cloud-oplossingen. Want, afhankelijk van de breedte van de inzet, heeft het invloed op de hele organisatie.

Lees verder  |  Reageer
Nederlanders geloven niet in zelfrijdende auto

Nederlanders geloven niet in zelfrijdende auto

2 juli 2014 - Autofabrikanten zetten er groots op in, maar wij Nederlanders geloven nog niet zo in de zelfrijdende auto, zo blijkt uit onderzoek. Een meerderheid van de Nederlandse automobilisten (59%) is er (nog) niet van overtuigd dat we in de toekomst met zelfrijdende auto's de weg op gaan.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
418  419  420  421  ...  541