Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mercedes-Benz presenteert S 65 AMG Coupé

13 juli 2014 - Voor wie de S 63 AMG Coupé niet genoeg voldoening geeft presenteert Mercedes-Benz de S 65 AMG Coupé. Geheel volgens de '65'-traditie ligt er voorin de neus een majestueuze V12, die het dankzij de toevoeging van twee turbo's tot liefst 630 pk en 1.000 Nm weet te schoppen.

Lees verder  |  Reageer
Audi viert 25 jaar TDI met A7 TDI competition

Audi viert 25 jaar TDI met A7 TDI competition

13 juli 2014 - Wat 25 jaar geleden bij Audi met 88 pk bij 195 Nm begon is vandaag de dag uitgemond in 326 pk bij 650 Nm. Maak kennis met de A7 TDI competition waarmee Audi een kwart eeuw aan TDI viert.

Lees verder  |  Reageer
Daimler geïnteresseerd in MV Agusta

11 juli 2014 - Sinds Ducati is ingelijfd door Audi zoeken die twee gerespecteerde merken elkaar steeds vaker op ten gunste van exposure. Ook Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz - dat in het verleden al eens samenwerkte met Ducati - ziet daar de voordelen wel van in en aast, naar verluidt, zodoende nu op een belang in MV Agusta.

Lees verder  |  Reageer

Bouwmarkten en webshops concurrent voor bouwgroothandels

11 juli 2014 - ZZP’ers in de bouw zijn conservatief, maar de relatie met hun groothandel staat wel degelijk onder druk door toenemende invloed van de bouwmarkten.

Lees verder  |  Reageer

Spectaculaire daling aantal faillissementen eerste helft 2014

11 juli 2014 - Het aantal faillissementen is in de eerste helft van 2014 met bijna een kwart gedaald. In de maand juni was er zelfs sprake van een daling met 40 procent. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Flinke stijging aantal jonge freelancers

11 juli 2014 - Het aantal jonge freelancers neemt enorm toe. Over het tweede kwartaal van 2014 constateerde Tentoo een stijging van 30 procent van het aantal freelancers in de leeftijd van vijftien tot en met 24 jaar.

Lees verder  |  Reageer

Succesvol zakendoen met Tsjechië in tien stappen

10 juli 2014 - Een potentieel winstgevende markt in het hart van Europa, een oplevende economie en een voorliefde voor buitenlandse producten en expertise: exporteurs doen er goed aan zich op Tsjechië te richten.

Lees verder  |  Reageer

Niet-reageren op offerte/werkvoorstel grootste ergernis onder ZZP’ers

10 juli 2014 - De grootste ergernis bij ZZP'ers - in het contact met hun klanten en potentiële klanten - is het feit dat (potentiële) opdrachtgevers niet of nooit reageren op een werkvoorstel of offerte. Vooral MKB-organisaties blinken uit in non-communicatie.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlandse export ondanks terreinverlies motor van economische groei

10 juli 2014 - De waarde van de Nederlandse export van goederen en diensten bedraagt meer dan 75 procent van het BBP. Echter, dit cijfer geeft een verkeerd signaal, aangezien de bijdrage van de export aan het Nederlandse BBP minder dan een derde is.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers nauwelijks voorbereid op ziekte

9 juli 2014 - Ruim vier op de tien ondernemers hebben niet of nauwelijks maatregelen getroffen tegen arbeidsongeschiktheid. Hierdoor lopen zij het risico niet voorbereid te zijn op de grote financiële gevolgen die dit met zich mee kan brengen.

Lees verder  |  1 reactie

Nationale ombudsman hekelt betaalgedrag overheid aan ondernemers

9 juli 2014 - Meer dan de helft van de gemeenten betaalt facturen van ondernemers te laat. De overheid brengt ondernemers hiermee in de problemen en geeft niet het goede voorbeeld.

Lees verder  |  Reageer

'Kabinet moet vaart maken met fonds achtergestelde leningen'

9 juli 2014 - Het kabinet moet tempo maken met zijn stimuleringsplannen voor een achtergestelde leningenfonds voor het midden- en kleinbedrjif. Het is cruciaal dat mkb-ondernemers op korte termijn hun eigen vermogen kunnen versterken, zodat ze ook weer betere kans maken op krediet van banken.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer: 'sterkste punt in bedrijf ben ik'

8 juli 2014 - Veel ondernemers zien zichzelf als sterkte onderdeel van hun bedrijf. Vooral over hun doorzettingsvermogen, creativiteit en vakmanschap zijn ze erg tevreden.

Lees verder  |  Reageer

Europa’s beste jonge ondernemers komen uit Denemarken

8 juli 2014 - De studenten achter het bedrijf Cool 4 Sea uit Denemarken zijn de beste jonge ondernemers van Europa. De studenten wonnen de finale van de European Enterprise Challenge 2014 in Amsterdam.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
417  418  419  420  ...  541