Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Slechte projectadministratie kost MKB 800 miljoen euro per jaar

18 juli 2014 - Nederlandse MKB’ers in de zakelijke dienstverlening lopen meer dan 800 miljoen euro omzet per jaar mis als gevolg van projecten die te laat worden opgeleverd.

Lees verder  |  Reageer

Herstel bouwsector versnelt

18 juli 2014 - ABN AMRO verwacht dat de bouwproductie in 2014 met drie procent zal stijgen en in 2015 met twee procent. De bouwproductie steeg mede door de milde winter in de periode januari-mei 2014 met 3,3 procent jaar op jaar.

Lees verder  |  Reageer
Het vermogen van de nieuwe Ford Mustang

Het vermogen van de nieuwe Ford Mustang

17 juli 2014 - Ford presenteert de gloednieuwe Ford Mustang met een drietal motoren. Eén nieuwe viercilinder - voor het eerst - en twee grotere blokken die er telkens 2 cilinders bij doen. Maar wat voor kracht die motoren ontwikkelen hield Ford lange tijd voor zichzelf. Tot nu.

Lees verder  |  Reageer

Multinationals, overheid en banken remmen economische groei

17 juli 2014 - Multinationals, de overheid en banken laten kansen liggen om de economie te stimuleren. Ruim acht van de tien Nederlandse bedrijven (81 procent) hebben te maken met multinationals of grote klanten die hun betalingstermijnen eenzijdig oprekken.

Lees verder  |  Reageer
Dit kost de nieuwe Audi TT Coupé

16 juli 2014 - Vanaf acht augustus is de gloednieuwe Audi TT Coupé te bestellen. Hoog tijd om de spaarrekening alvast te controleren op voldoende saldo. Rijden in de Duitse sportauto vergt minimaal een investering van € 45.800,-. Rijden kan in november.

Lees verder  |  Reageer

Jonge ondernemers achter messenschoonmaker gaan Europese strijd aan

16 juli 2014 - De jonge ondernemers achter de KnifeCleaner, vertrekken dinsdag 22 juli naar Tallinn in Estland om deel te nemen aan de 25e editie van de ‘European Company of the Year Competition’.

Lees verder  |  Reageer

Zonnig voorjaar zorgt voor hogere opbrengst zonnepanelen

16 juli 2014 - Door het zonnige voorjaar hebben zonnepanelen bijna twintig procent meer opgeleverd dan in het eerste half jaar van 2013. Dit betekent voor eigenaren van een gemiddelde zonnepaneleninstallatie een opbrengst van zeker 48 euro meer dan vorig jaar.

Lees verder  |  1 reactie
Brullend afscheid: Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Brullend afscheid: Aston Martin V12 Vantage S Roadster

15 juli 2014 - Het kan niet anders dan dat de in 2005 gelanceerde Vantage binnen afzienbare tijd afgelost gaat worden door een compleet nieuwe generatie. Maar voordat het zover is geeft Aston Martin haar nog altijd goed lopende benjamin eerst nog een knallend afscheid. Dit is de nieuwe V12 Vantage S Roadster!

Lees verder  |  Reageer

Bouwsector ervaart voorzichtig herstel

15 juli 2014 - In het afgelopen half jaar lijkt de conjunctuur in de bouwketen zich te hebben gestabiliseerd. Onder architecten, ingenieurs, bouwbedrijven en installateurs wijzen enkele indicatoren in de richting van een voorzichtig herstel.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer geeft kabinet een krappe voldoende

15 juli 2014 - Ondernemers vinden dat de bewindslieden van het huidige kabinet in hun tweede regeringsjaar nipt onvoldoende presteren. Rutte 2 krijgt een rapportcijfer 5,4.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti Q50 nu ook met benzinemotor

Infiniti Q50 nu ook met benzinemotor

14 juli 2014 - Infiniti zet haar beste beentje voor om de Q50 alsnog in de schijnwerpers te krijgen. Onlangs werd de vanafprijs van de Q50d al stevig gedrukt en nu maakt hoopt het op meer animo door een benzinemotor te introduceren.

Lees verder  |  Reageer

Strategisch advies grootste groeimarkt accountant

14 juli 2014 - Ruim 83 procent van de accountants zien bij hun klanten een toenemende vraag naar een grotere adviserende rol. Dit ondanks de actuele discussies over de accountancybranche.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier

14 juli 2014 - Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken. Proact geeft vijf praktische criteria die organisaties mee kunnen nemen als ze op zoek gaan naar een BaaS-leverancier.

Lees verder  |  Reageer

Vervoersvolumes groter door economisch herstel

14 juli 2014 - In het eerste kwartaal van 2014 was sprake van een omzetstijging voor vrijwel alle transportbranches. De enige negatieve uitschieter waren de expediteurs. Deze tussenpersonen voor het vrachtvervoer boekten in de laatste drie maanden van 2013 al een omzetdaling.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
416  417  418  419  ...  541