Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Keuzevrijheid voor klanten vooral rendabel voor winkeliers zelf

5 augustus 2014 - De retailsector is volop in beweging en (web)winkeliers breiden in een hoog tempo de leveringsopties voor klanten uit. Hiermee spelen zij in op de vraag van consumenten naar meer flexibiliteit.

Lees verder  |  Reageer
Volkswagen Amarok kan nog luxer als Ultimate

Volkswagen Amarok kan nog luxer als Ultimate

4 augustus 2014 - Volkswagen heeft een nieuwe topper toegevoegd aan het leveringsgamma van de Amarok, de Ultimate. Die komt nog boven de Highline-uitvoering en is per direct te bestellen.

Lees verder  |  Reageer

Flink meer lampeninzamelaars

4 augustus 2014 - Het aantal deelnemers van Stichting LightRec - in Nederland verantwoordelijk voor de inzameling en recycling van energiezuinige verlichting - is de afgelopen maanden gestegen naar 437.

Lees verder  |  Reageer

Vakantieauto mee? Voorkom dubbele bijtelling

1 augustus 2014 - Door de sterke toename van elektrische en compacte auto’s in de leasevloot, blijkt de behoefte aan een vervangende auto voor de vakantie steeds groter. Maar als leaserijder wilt u natuurlijk niet het risico lopen op dubbele of onjuiste bijtelling.

Lees verder  |  Reageer

Wat hoteliers moeten weten over hun klantenbeoordelingen

1 augustus 2014 - Omdat we weten dat hotelbeoordelingen als ‘Het smerigste viersterren-hotel dat ik ooit heb gezien’ een doorn in het oog zijn voor iedere hotelier, moet u ze niet achteloos voorbij gaan.

Lees verder  |  Reageer

MKB laat fortuin liggen door ontbreken van goede projectondersteuning

31 juli 2014 - MKB’ers in de zakelijke dienstverlening laten meer dan 800 miljoen euro omzet liggen als gevolg van projecten die niet op tijd of binnen budget worden opgeleverd.

Lees verder  |  1 reactie

Homo-ZZP’ers hebben meer vertrouwen in eigen kunnen dan hetero-ZZP’ers

31 juli 2014 - Homo-ZZP'ers hebben meer vertrouwen in hun eigen ondernemerschap en de ambitie om daar succesvol in te zijn, dan hetero-ZZP'ers.

Lees verder  |  Reageer
Prijzen nieuwe Smart Fortwo en Forfour

Prijzen nieuwe Smart Fortwo en Forfour

30 juli 2014 - Smart is eruit wat de nieuwe Fortwo en Forfour moeten kosten. Op 22 november zijn ze bij de dealer te vinden voor respectievelijk € 10.795,- en € 11.995,-. Bestellen kan vanaf medio augustus al.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes prijst S 500 Plug-In Hybrid (14%)

Mercedes prijst S 500 Plug-In Hybrid (14%)

30 juli 2014 - Wij en ongetwijfeld menig directielid en topmanager dachten al: Waar blijft 'ie toch?!' Maar Mercedes-Benz gaat de S 500 Plug-In Hybrid " een jaar na de introductie " dan eindelijk op de markt brengen. En dit is wat de allereerste toplimousine met 14% bijtelling moet kosten!

Lees verder  |  Reageer

Standaard huurovereenkomst riskant voor ondernemers

30 juli 2014 - Zo’n 90 procent van de zakelijke huurovereenkomsten is gebaseerd op het ROZ-model (Raad onroerende zaken). Dit  type contract is ‘de standaard’ geworden en wordt  online massaal verspreid en gebruikt. 

Lees verder  |  Reageer

Duitse verpakkingsverordening gaat op de schop

30 juli 2014 - Nederlandse bedrijven die in Duitsland producten in consumentenverpakking op de markt brengen moeten goed opletten.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse zzp'ers laten jaarlijks ruim 540 miljoen euro liggen

30 juli 2014 - Berekeningen van Knab wijzen uit dat zzp’ers veel geld kunnen besparen door een zakelijke rekening te kiezen die past bij hun behoeften.

Lees verder  |  Reageer

MKB dupe van te laat betaalde facturen

29 juli 2014 - Hoewel Nederland langzaam uit de crisis lijkt te komen, lijdt het MKB nog sterk onder facturen die te laat betaald worden. Jaarlijks lopen Nederlandse bedrijven daardoor tien miljard euro mis.

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer Nederlandse daken voorzien van zonnepanelen

29 juli 2014 - Steeds meer consumenten halen hun stroom uit zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen in Nederland is het afgelopen jaar gestegen van 125.000 naar 185.000. Dat blijkt uit cijfers van Stedin, zo ontdekte Nieuws.nl.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
414  415  416  417  ...  541