Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 juli 2012

Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

Het vlaggenschip van Lexus wordt over drie weken helemaal in het nieuw gestoken. Bovendien zal de vernieuwde LS optioneel voorzien worden van een F Sport Line-pakket.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Minder ondernemers in de bijstand

Minder ondernemers doen een beroep op bijstandsverlening. Dat blijkt uit de IMK-Index, zo schrijft Blik op Nieuws. In het eerste kwartaal van dit jaar constateerde IMK nog een stabilisering bij deze groep.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Nieuwe financieringsinitiatieven hebben potentie voor MKB

Voor banken is het vaak niet aantrekkelijk klein zakelijke kredieten tussen 50.000 en 500.000 euro te financieren. Een aantal nieuwe financieringsinitiatieven brengen echter potentiële oplossingen voor MKB bedrijven met een relatief lage financieringsbehoefte.

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Ondernemers blijven investeren in duurzaamheid ondanks explosie faillissementen

Vorige week meldde Libertijn zich als 2000ste partner van MVO Nederland. Ondanks de crisis blijft het aantal bedrijven dat zich aanmeldt stevig doorgroeien. "Het is hoopgevend dat in een tijd van uitgavenstops bedrijven MVO niet langer als kostenpost zien, maar willen investeren in een duurzame economie."

Lees verder »  Reageer »
9 juli 2012

Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Na een ietwat twijfelachtige start heeft Mercedes-Benz de CLS 63 AMG Shooting Brake nu officieel voorgesteld. Zoals verwacht levert de 5.5 liter V8-BiTurbo de stuwkracht, maar afhankelijk van de aanschafsnelheid bedraagt het vermogen daarvan 525 of 557 pk. Snelle beslissers krijgen namelijk de Edition 1.

Lees verder »  Reageer »
6 juli 2012

Belgedrag ondernemers verandert sterk

Het belgedrag van ondernemers verandert. Ze maken steeds meer gebruik van mobiele apps en andere communicatievormen zoals VoIP, echter zonder dat de vaste telefoon zijn waarde verliest.

Lees verder »  Reageer »
6 juli 2012

Zes tips voor veilig en zuinig vakantieverkeer

Vanaf 1 november 2012 moeten alle banden in Europa een label dragen. Daarmee wil de EU consumenten bewuster maken van veiligheid, maar ook van brandstofverbruik en geluidsemissies van banden. Met de grote vakantie-uittocht voor de deur geeft LANXESS zes tips voor een veilige en zuinige reis.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Pas op voor spooknota’s MKB Registratie

Ondernemers moeten alert zijn voor zogenaamde facturen van MKB registratie Services. MKB-Nederland krijgt per dag tientallen klachten van ondernemers over de aanbiedingen van de organisatie die verpakt als nota op de deurmat vallen.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Jaarrekening Hulp App helpt jaarrekening beter begrijpen

Snapt u uw jaarrekening? Niet of niet helemaal? Download dan de gratis ‘Jaarrekening Hulp App’. Hiermee kunnen jonge, startende ondernemers en ondernemers met wat minder financiële achtergrond, op een aansprekende manier hun jaarrekening beter leren begrijpen.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

De Ondernemende Commissaris: goed bestuur in het MKB

Een Raad van Advies. Veel MKB-ondernemers klinkt het te formeel in de oren, maar door de toenemende complexiteit van het ondernemersveld is er juist een groeiende behoefte aan goed bestuur.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Jonge ondernemers lunchen op niveau

Ondernemen op jonge leeftijd draagt in grote mate bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Die vervolgens tijdens het latere leven van groot belang zijn. Een goed netwerk is daarbij niet onbelangrijk.

Lees verder »  Reageer »
5 juli 2012

Record aantal faillissementen bouw

Het aantal bouwbedrijven dat bankroet is gegaan is in de zes maanden van 2012 gestegen met bijna de helft. Dit blijkt uit cijfers van faillissementsdossier.nl. De bouw beleefde daarmee het slechtste halfjaar sinds het begin van de crisis.

Lees verder »  Reageer »
4 juli 2012

Vijf vragen over leeftijdsdiscriminatie

Ondanks het verbod sinds 2004, wordt er nog regelmatig op leeftijd gediscrimineerd bij arbeid. Vooral bij de werving van personeel voelen ouderen zich vaak buitengesloten. Hoewel u zich serieus af kunt vragen of het uitsluiten van ouderen verstandig is voor uw bedrijf, is het dus ook gewoon niet toegestaan. Hoe zat het ook alweer?

Lees verder »  Reageer »
4 juli 2012

Starters zien door de wolken toch de zon

Hoewel nog steeds dreigende wolken boven de markt hangen zien startende ondernemers daar doorheen toch de zon gloren voor het eigen bedrijf. De dreigingen voor het eigen bedrijf zien zij in bijvoorbeeld het krimpen van de afzetmarkt en toename van het aantal concurrenten.

Lees verder »  Reageer »
413   ... 414
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken