Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
17 augustus 2012

MKB heeft 46 miljard euro onbenut exportpotentieel

Voor vier sectoren heeft ABN AMRO gekeken naar het theoretische exportpotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Uit de bevindingen blijkt dat voor deze sectoren 46 miljard euro aan exportpotentieel onbenut blijft.

Lees verder »  Reageer »
17 augustus 2012

SRT Viper eert historische kleurstelling

Wie aan Ferrari denkt, denkt aan rood. Dat is niet anders met de SRT Viper, voorheen van Dodge. Maar de iconische Amerikaanse muscle car kent nog een herkenbare kleurstelling, en in dat GTS Blue met witte striping hult SRT de introductie-uitvoering de compleet nieuwe Viper. Cool!

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Het vier-stappen principe voor een effectieve website

Of u voor het maken van een website nu gebruik maakt van een bestaand platform, zoals WordPress of Joomla, iemand inhuurt om een professionele site te bouwen, of ervoor kiest zelf een website te ontwerpen, met behulp van een duidelijke, resultaat-gerichte strategie haalt u meer uit uw bedrijfswebsite.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

KPN zoekt zakelijke tablet-testers

KPN is een zoektocht gestart naar in totaal 25 organisaties, die mee willen doen aan de ‘Tablet Pilots’. Samen met deze bedrijven gaat KPN gedurende twee maanden op zoek naar antwoorden op vragen rondom het specifiek zakelijke gebruik van tablets.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Safety Spot verbetert veiligheid winkelgebieden

In 50 winkelgebieden worden de komende maanden zogenoemde Safety Spots geplaatst: een felgele halve cirkel die voor een gelduitgifte apparaat op de grond wordt geschilderd. Mensen blijven automatisch buiten deze cirkel wachten wanneer iemand geld pint.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Jaguar XJ en XF ook met AWD

Jaguar hield nog wat achter de hand bij het presenteren van de XJ en XF van modeljaar 2013. Beide luxesedans zijn vanaf de marktlancering komend najaar namelijk ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Vijf vragen die u moet stellen voor u bestanden opslaat in de cloud

Het online delen en opslaan van bestanden is populair, zowel bij consumenten als binnen het bedrijfsleven. Overal en altijd toegang tot bestanden is de norm geworden en door het groeiende aantal mobiele devices op de werkvloer is de vraag naar datastorage in de cloud in een stroomversnelling terecht gekomen.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Europese MKB-beurs in de maak?

NYSE Euronext overweegt een Europese effectenbeurs voor het MKB. Het Financieele Dagblad schrijft dat de beursonderneming daarmee geldzoekend MKB een alternatief bieden wil voor bankleningen.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Nieuwe Range Rover overtreft zichzelf

420 kilogram, dat hakt erin. Maar het staat er echt! De nieuwe Range Rover is dit gewicht lichter dan zijn voorganger die maar liefst tien jaar dienst deed. Maar de nieuwe Range heeft meer te bieden. Wat? Dat lees je hier.

Lees verder »  Reageer »
14 augustus 2012

Levensgevaarlijke situaties door gebrek aan BHV-ers

Niet alleen een derde van het personeel is tijdens de zomerperiode met vakantie, maar ook een derde van de BHV-ers. Hierdoor is er onvoldoende opvang bij calamiteiten waardoor levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Lees verder »  Reageer »
14 augustus 2012

Infrastructuur kind van de rekening

Waar heel Europa investeert in infrastructuur, moet Nederland geen roofbouw op zichzelf plegen door minder te investeren in infrastructuur en onderhoud . "Nederland bezuinigt zich op die manier dan juist verder de crisis in. Het ondernemersklimaat in ons land wordt er niet beter op," aldus Joep Rats, directeur economische zaken bij Bouwend Nederland

Lees verder »  Reageer »
14 augustus 2012

Inzet mediator bij betalingsachterstand werkt

Geld innen via incasso mediation leidt vaker tot betaling van facturen door schuldeisers. Dat blijkt uit een pilot van Lindorff, die enkele maanden geleden van start ging.

Lees verder »  2 reacties »
13 augustus 2012

EURO2012 zorgt voor golf aan faillissementen

Twee maanden na de aftrap van het Europees kampioenschap voetbal 2012 in Polen en Oekraïne maakt Atradius de ontnuchterende balans op. EURO2012 heeft in Polen tot een aanzienlijke golf aan faillissementen geleid. Bijna 100 Poolse bouwbedrijven zijn al failliet verklaard dit jaar, waaronder de grootste speler in de sector.

Lees verder »  Reageer »
13 augustus 2012

Marie Claire beats the crisis

Tijdschrift Marie Claire reikt op maandag 10 september aanstaande voor de achtste keer de Starters Award uit aan een scherpzinnige vrouw die durft te ondernemen, zelfs in tijden van crisis.

Lees verder »  Reageer »
413  414  415  416   ... 419
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken