Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB besteedt kantoorautomatisering nog nauwelijks uit

18 augustus 2014 - 74 procent van de ondernemers in het MKB heeft de kantoorautomatisering in eigen beheer. Zij kiezen bewust niet voor outsourcing vanwege kosten, privacy en veiligheid.

Lees verder  |  1 reactie

Grote zorgen over tempo aanpassing pensioenregelingen

18 augustus 2014 - Werkgeversvereniging AWVN maakt zich grote zorgen over het tempo waarin werkgevers en vakbonden (of ondernemingsraden) het eens worden over aanpassing van de pensioenregelingen.

Lees verder  |  Reageer

Ook natuurorganisaties plukken vruchten van crowdfunding

18 augustus 2014 - Crowdfunding groeit, ook in de natuursector. Het platform Crowdfunding VoorNatuur ging drie maanden geleden van start en heeft nu al meer dan 50.000 euro opgehaald. Daarmee oogsten de natuurorganisaties financiële middelen en aantoonbare betrokkenheid voor de natuur.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers verwelkomen voortvarende kabinetsaanpak boycot

16 augustus 2014 - Minister Kamp en Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken hebben gisteren een pakket maatregelen gepresenteerd om de gevolgen van het Russische importbesluit op te vangen.

Lees verder  |  Reageer
Britse extremist: McLaren P1 GTR

Britse extremist: McLaren P1 GTR

15 augustus 2014 - Veel extremer dan de P1 konden ze bij McLaren toch niet gaan dachten we. Think again, want dit is de P1 GTR Concept. De meest heftige Brit die we waarschijnlijk ooit zullen zien, wat een spierbundel!

Lees verder  |  Reageer

Solidariteit onder ZZP’ers daalt

15 augustus 2014 - De solidariteit onder ZZP’ers daalt. De belangrijkste aanleiding hiervoor is dat meer en meer ondernemende ZZP’ers zich er over blijven verbazen dat armlastige ZZP’ers steeds vaker geen lokale lasten hoeven te betalen en met het grootste gemak kwijtschelding ontvangen.

Lees verder  |  Reageer

Markt voor Fashion en Electronica in de plus

15 augustus 2014 - De Fashion markt en de markt voor Consumenten Electronica laten na drie kwartalen daling voor het eerst weer een groei zien.

Lees verder  |  Reageer

LinkedIn-uitnodigingen minder onschuldig dan u denkt

14 augustus 2014 - De afgelopen maanden zijn er verschillende nieuwsartikelen aan gewijd: phishing-aanvallen via LinkedIn. Een van de meest succesvolle methoden om bedrijven te treffen met een doelgerichte cyberaanval is om deze te vermommen als een simpel e-mailbericht van LinkedIn.

Lees verder  |  2 reacties
Dodge Charger SRT Hellcat is 's werelds snelste sedan

Dodge Charger SRT Hellcat is 's werelds snelste sedan

13 augustus 2014 - Het credo 'There is no substitute for cubic inches' kent in Amerika nog altijd een grote schare fans. Nogal wiedes als de lokale autofabrikanten met (betaalbare) bruutbakken als de Dodge Charger SRT aan blijven komen zetten. Sterker, met een zinderende 707 pk is dit de snelste sedan ter wereld!

Lees verder  |  Reageer

VNO-NCW: schade sancties geschat op anderhalf miljard

13 augustus 2014 - De Russische handelssancties kosten de Nederlandse export zo'n anderhalf miljard euro. In handelscijfers van de Europese Commissie werd vorige week van een schadelast van een half miljard uitgegaan.

Lees verder  |  Reageer

Winnaars studentencompetitie ontwikkelen waterproof toiletdispenser

12 augustus 2014 - Toiletpapier en zeep zijn voor iedereen ter wereld basisproducten. Maar sommige situaties vergen een creatieve blik om deze producten gebruiksvriendelijk te maken.

Lees verder  |  Reageer

Gebruik payrolling stijgt bij ondernemingen

12 augustus 2014 - De werkgelegenheid in de payrollsector is in het eerste halfjaar van 2014 gestegen. De omzet van de payrollbedrijven groeide in de eerste zes maanden van 2014 met vijf procent ten opzichte van het eerste halfjaar van 2013.

Lees verder  |  Reageer

Particulier is de nieuwe financier van het MKB

12 augustus 2014 - De rol van de huidige bedrijfsfinanciers is in rap tempo aan het veranderen. Er worden nog wel financieringen door banken verstrekt, maar ondernemers zijn voor kapitaal meer-en-meer op zoek naar alternatieven.

Lees verder  |  Reageer

Mkb'er eindelijk weer positief gestemd

11 augustus 2014 - Nederlandse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zijn voor het eerst in jaren weer optimistisch over de economie en het ondernemersklimaat.  Dat schrijft Nieuws.nl.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
412  413  414  415  ...  541