Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Sportieve snit: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Sportieve snit: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

1 september 2014 - Gigantisch! Dat is in één woord het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV in Nederland. Maar dat heeft niet meteen met zijn uiterlijk te maken want daarover zijn de meningen flink verdeeld. Mitsubishi gaat daar wat aan doen. Op de Autosalon van Parijs wordt met de Outlander PHEV Concept-S een sportieve snit toegevoegd aan de hybride-SUV.

Lees verder  |  Reageer

WGA-premie stabiel, lichte stijging ZW-premies

1 september 2014 - Werkgevers maken gebruik van de keuzemogelijkheden voor arbeidsongeschiktheids- en Ziektewetverzekeringen. Werkgevers kunnen kiezen tussen aanbiedingen van particuliere verzekeraars, van het UWV of voor volledig eigenrisicodragerschap.

Lees verder  |  Reageer

Kosten besparen begint bij gezonde werknemers

1 september 2014 - Voor werkgevers wordt gezond personeel steeds waardevoller. Door modernisering van de Ziektewet dreigen zieke werknemers namelijk onbetaalbaar te worden.

Lees verder  |  1 reactie

Verlenging lage btw draagt bij aan herstel installatiebranche

1 september 2014 - UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, is blij met de aangekondigde verlenging van de lage btw voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden tot 1 juli volgend jaar.

Lees verder  |  Reageer

‘Geef starters eerste drie jaar vrijstelling van belastingafdracht’

29 augustus 2014 - Startende ondernemers zouden de eerste drie jaar vrijgesteld moeten worden van het betalen van belasting waardoor er meer ruimte ontstaat voor innovatie.

Lees verder  |  Reageer

Innovatie dit jaar grootste uitdaging voor mkb-productiebedrijven

29 augustus 2014 - Meer dan de helft van de mkb’ers in de productie worstelt met innovatie. 51 procent heeft moeite met de ontwikkeling van nieuwe producten. En dit terwijl innovatie nodig is om als onderneming succesvol te blijven en concurrentievoordeel te halen.

Lees verder  |  Reageer

Helft ZZP'ers kampt met wanbetaling

28 augustus 2014 - De helft van de 750.000 ZZP’ers in Nederland krijgt te laat de rekening betaald. Dat blijkt uit een onderzoek van OpenCompanies. Via dit netwerk van Graydon kunnen bedrijven vanaf nu het betaalgedrag van elke onderneming checken.

Lees verder  |  3 reacties

Bedrijven moeten juist nu in de toekomst investeren

28 augustus 2014 - Nederland en Duitsland nemen internationaal een uitstekende positie in als het gaan om innovatie. Toch moeten ze constant alert blijven en juist nu in de toekomst investeren om de aansluiting bij opkomende economieën niet te verliezen.

Lees verder  |  Reageer

Eenvoudige aanpassingen leiden tot eerlijker systeem Ziektewet en WGA

27 augustus 2014 - Minister Asscher heeft een mooie kans om het stelsel rondom de Ziektewet en WGA per 1 januari 2016 eerlijker en eenvoudiger te maken voor Nederlandse werkgevers. In een brief wijst Aon de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op enkele tekortkomingen van het huidige systeem.

Lees verder  |  Reageer

Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2014 van start

27 augustus 2014 - Tot en met vrijdag 19 september 2014 kunnen innovatieve bedrijven zich met hun succesvolle projecten nog kandidaat stellen voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie.

Lees verder  |  Reageer
Volvo prijst XC90 First Edition

Volvo prijst XC90 First Edition

26 augustus 2014 - Kort na de officiële bekendmaking hebben we de eerste prijs van de nieuwe Volvo XC90 al binnen. Het gaat om de First Edition, het introductiemodel voor de snelle beslisser.

Lees verder  |  Reageer

MKB niet meer bang voor de cloud

26 augustus 2014 - Beslissers in het MKB lopen tegen flink wat obstakels aan als het gaat om efficiënt samenwerken, zo blijkt uit onderzoek van Infopact.

Lees verder  |  Reageer

Zieke flexwerker kan werkgever duur komen te staan

26 augustus 2014 - Werkgevers die zich niet tijdig voorbereiden op de nieuwe Ziektewet (BeZaVa) krijgen binnenkort de rekening gepresenteerd. Zieke (ex-)werknemers in 2014 zijn bepalend voor de premie van werkgevers in 2016.

Lees verder  |  1 reactie

MKB ziet krachtenbundeling als grootste innovatietrend voor 2014

25 augustus 2014 - Het bundelen van krachten met collega-ondernemers of leveranciers is volgens MKB’ers in Nederland één van de belangrijkste trends op het gebied van innovatie.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
410  411  412  413  ...  541