Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Koffiecorner bron van inspiratie en nieuwe liefdes

15 september 2014 - Gouden ideeën, briljante oplossingen en geniale ingevingen. Als kantoormedewerkers niet achter hun bureau zitten, doen zij op kantoor de meeste inspiratie op bij de koffiecorner. Alleen de geur van koffie werkt voor een derde al inspirerend.

Lees verder  |  1 reactie

Zes manieren om geld te besparen op externe vergaderruimtes

15 september 2014 - Door de stijgende populariteit van externe vergaderruimtes stijgt ook het aantal vragen over het vergaderen buiten de deur en de kosten die daarbij komen kijken.

Lees verder  |  Reageer

Grote interesse in collectieve pensioenregeling ZZP’ers

15 september 2014 - De interesse in de eerste collectieve pensioenregeling voor zelfstandigen is groot. In een onderzoek van Loyalis (onderdeel van APG) gaf 60 procent van de respondenten aan (vrijwel) zeker deel te nemen aan de nieuwe regeling, waarvan tien procent zeker.

Lees verder  |  1 reactie

Vier misverstanden over Flexibele Huisvesting

12 september 2014 - Ondanks de enorme populariteit die flexibele huisvesting geniet bestaan er rond dit onderwerp nog veel vooroordelen en misvattingen. Onterecht, wat Deskbookers betreft. In het volgende overzicht ontkrachten het bedrijf vier hardnekkige mythes.

Lees verder  |  Reageer

Exitstrategie belangrijk onderdeel van cloud-outsourcingcontract

12 september 2014 - Een exitstrategie in het contract is volgens Nederlandse bedrijven de belangrijkste eis waaraan een serviceprovider moet voldoen. Dat blijkt uit onderzoek van Proact in samenwerking met AutomatiseringGids.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkels en financiële dienstverleners de twee grootste bronnen van gestolen bankgegevens

12 september 2014 - Uit wereldwijd onderzoek van Kaspersky Lab blijkt dat 48 procent van de e-commerce/online winkels en 41 procent van de financiële dienstverlenende organisaties financieelgerelateerde informatie zijn kwijtgeraakt als gevolg van cybercriminele activiteiten.

Lees verder  |  Reageer

Voedingsbodem voor innovatie ontbreekt binnen Nederlandse organisaties

11 september 2014 - De voedingsbodem voor innovatie ontbreekt veelal binnen Nederlandse organisaties. Dit blijkt uit de Erasmus Ondernemerschapsindex 2014.

Lees verder  |  3 reacties

Zes voorstellen voor een werkende arbeidsmarkt

11 september 2014 - Werk moet voor werknemers en werkgevers weer lonend worden. Dat kan de Nederlandse economie en arbeidsmarkt weer echt vlottrekken. Minder lastendruk voor werkgevers en meer voordeel van werken ten opzichte van een uitkering kunnen de economische groei stimuleren.

Lees verder  |  Reageer
Black Beauty: Aston Martin Vanquish Carbon Edition

Black Beauty: Aston Martin Vanquish Carbon Edition

10 september 2014 - Een Carbon Edition van Aston Martin kunnen we scharen onder de oude recepten. Neem een model en steek hem in een zwart (carbon) jasje. Ditmaal is de Vanquish in dit sinistere maatpak gehesen en toch lopen wij acuut weer te watertanden.

Lees verder  |  Reageer
Opel zet stappen richting autonome auto

Opel zet stappen richting autonome auto

10 september 2014 - Automakers zijn druk bezig met ontwikkelingen om de automobilisten het makkelijker te maken. Velen ontwikkelen zelfs volledig autonome auto's. Zo ook General Motors, dat over twee jaar V2V-technologie gaat introduceren en daarmee een stapje dichterbij een zelfrijdende auto komt.

Lees verder  |  Reageer

Vind uw nieuwe werknemers mobiel

10 september 2014 - Uit een representatieve steekproef van Indeed onder 1.726 (potentiële) werkzoekenden blijkt dat maar liefst 61 procent van hen zich met behulp van een smartphone of tablet oriënteert op de arbeidsmarkt.

Lees verder  |  Reageer

Meer taxibedrijven failliet in 2014

10 september 2014 - Het aantal failliete taxibedrijven is in de eerste acht maanden van 2014 met vijftien procent gestegen ten opzichte van de overeenkomstige periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Kerstpakket 2014: trends & verwachtingen

9 september 2014 - Na de zomervakantie beslissen Nederlandse bedrijven traditiegetrouw wat zij hun werknemers geven voor Kerst. Een drukke periode breekt aan bij de bedrijven die in eindejaarsgeschenken gespecialiseerd zijn.

Lees verder  |  1 reactie

Berlijn favoriete herfstbestemming onder Nederlanders

9 september 2014 - Deze herfst boeken Nederlanders massaal een stedentrip naar de Duitse stad Berlijn blijkt uit onderzoek van HotelSpecials.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
408  409  410  411  ...  541