Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 september 2012

Nederlandse ondernemers zijn Europagezind

De meerderheid van ondernemers in ons land is van mening dat een anti-Europa houding slecht is voor de Nederlandse economie. 75 procent vindt het dan ook een slecht idee als Nederland uit de Europese Unie zou stappen, slechts negen procent is hier voor.

Lees verder »  Reageer »
4 september 2012

WGA-premie UWV: werkgeverslasten blijven gelijk

De gemiddelde WGA-premie voor werkgevers die bij UWV voor arbeidsongeschiktheid verzekerd zijn is vrijwel gelijk aan de huidige premie en voor volgend jaar vastgesteld op 0,52 procent (huidig: 0,53 procent). Ook voor de komende jaren verwacht UWV een stabiel of hooguit licht oplopend premieniveau.

Lees verder »  Reageer »
4 september 2012

Graydon koppelt financiŽle gezondheid bouwbedrijven aan aanenuitbesteden.nl

Graydon en Aanenuitbesteden.nl lanceren een koppeling tussen de bedrijfsinformatie van beide organisaties. Hiermee spelen ze in op de behoefte aan betrouwbare kredietinformatie in de bouwbranche vanwege de flinke toename in het aantal faillissementen.

Lees verder »  Reageer »
4 september 2012

Aston Martin Vanquish krijgt prijskaart

De nieuwe Britse supersporter mag dan zuiniger zijn dan zijn voorganger, veel goedkoper is hij er niet op geworden. Aston Martin schuift de Vanquish naar voren als nieuwe topper en aan zo'n vlaggenschip hangt natuurlijk een bijpassend prijskaartje.

Lees verder »  Reageer »
3 september 2012

MKB-Nederland werkt samen met ICC

MKB-Nederland gaat samenwerken met de International Chamber of Commerce (ICC) Nederland. Hiermee willen de organisaties in deze verkiezingstijd het belang van export voor het Nederlandse mkb extra onderstrepen.

Lees verder »  Reageer »
3 september 2012

Ondernemer neemt hogere btw eerst voor eigen rekening

Ondernemers in de meeste sectoren zullen de hogere btw dit jaar nog niet volledig doorberekenen aan hun klanten. Dat blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau, zo schrijft de Telegraaf.

Lees verder »  Reageer »
3 september 2012

Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012

Drie bed & breakfasts zijn genomineerd voor de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. Het gaat om Résidence La Vie en Rose in Lottum, Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte en B&B Buinerstee in Buinerveen.

Lees verder »  Reageer »
3 september 2012

Ook Maserati GranCabrio Sport van update voorzien

In navolging van de GranTurismo Sport heeft ook de GranCabrio Sport een kleine krachtkuur ondergaan. Dankzij een nieuwe versnellingsbak schiet de Maserati nog sneller door zijn verzetten.

Lees verder »  Reageer »
31 augustus 2012

Ondernemer kiest op 12 september als ondernemer

Standpunten van politieke partijen op het gebied van ondernemerschap spelen een grote rol (75 procent) in de keuze van ondernemers. Ook vinden ondernemers standpunten met betrekking tot Europa erg belangrijk (73 procent).

Lees verder »  Reageer »
31 augustus 2012

Klein beginnen loont

Startende ondernemers kunnen het beste alleen beginnen, in plaats van direct personeel in dienst te nemen bij de start van het bedrijf. Ondernemers mét personeel die oorspronkelijk alleen begonnen, hebben hogere inkomsten en overlevingskansen dan ondernemers die direct personeel in dienst namen.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Btw-verhoging naar 21%: wat betekent dit voor u?

Het algemene btw-tarief wordt per 1 oktober 2012 verhoogd naar 21%. Dat lijkt een simpele aanpassing, maar in sommige situaties is overgangsrecht van toepassing en kan ná 30 september 2012 het 19%-tarief nog (deels) van toepassing zijn.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Innovatie stopt nooit

Innovatie staat in Brussel hoog op de politieke agenda. Europese bedrijven worden opgeroepen meer met elkaar samen te werken en krachten te bundelen. Tal van ondernemingen hebben hier gehoor aan gegeven.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Vijf genomineerden voor de Prijs voor de Economie 2012

Vijf bedrijven zijn genomineerd voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2012. Vanaf heden kan er gestemd worden op lingerieketen Hunkemöller, motor- en ventilatorenspecialist Ziehl-Abegg, machinebouwer GDO, veilingcombinatie Veiling Rhein Maas en cosmeticaketen Rituals.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Jaguar XFR zoekt nieuwe grenzen op

Nu is de Britse supersedan altijd al rap geweest, vanaf heden gaat het allemaal nog iets sneller. Een nieuw optiepakket haalt namelijk een streep door de ongeschreven wet van gelimiteerde topsnelheden.

Lees verder »  Reageer »
408  409  410  411   ... 417
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken