Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Actieplan toekomst accountantssector komt geen moment te vroeg

26 september 2014 - De grote accountantskantoren hebben de afgelopen vier jaar te weinig gedaan om de kwaliteit van de accountantscontroles te verbeteren. De kwaliteit van de accountantscontrole is nog steeds schokkend laag.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe duurzame zakenzender op komst

26 september 2014 - Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, onder meer eigenaar van Traffic Radio en ALLsportsradio, werkt aan een nieuw internet radiostation voor en door ondernemende mensen.

Lees verder  |  Reageer
Prijskaartje voor Cadillac ATS Coupé

25 september 2014 - De Cadillac ATS is een zeldzaamheid op de Europese en helemaal op de Nederlandse wegen. Gezien zijn kwaliteiten merkwaardig, gezien zijn prijsstelling begrijpelijker. De vanafprijs ligt hoog vanwege zijn krachtige aandrijflijn. Idem dito wat betreft de tweedeurs carrosserievariant, de ATS Coupé.

Lees verder  |  Reageer

Onderzoek bouw: social media zelden favoriet oriëntatiemiddel

25 september 2014 - De rol van social media in de marketingmix van toeleveranciers in de bouw neemt nog altijd toe. Afnemers bestempelen social media echter nog zelden als favoriet oriëntatiemiddel. Deze positie is nog altijd weggelegd voor traditionele oriëntatiemiddelen als vakbladen en beurzen.

Lees verder  |  Reageer

Economie herstelt; wanbetalingen en faillissementen blijven

25 september 2014 - Meer dan de helft van de vorderingen die meer dan 90 dagen bij afnemers uitstaan, zijn dit jaar als oninbaar afgeschreven door bedrijven in Brazilië, Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Hierdoor staat de beschikbaarheid van werkkapitaal op het spel, wat de groei van bedrijven in de weg staat.

Lees verder  |  1 reactie
Volvo V60 is Zakenauto van het jaar 2015

Volvo V60 is Zakenauto van het jaar 2015

24 september 2014 - De Volvo V60 is vandaag uitgeroepen tot Zakenauto van het jaar 2015. De jury, afgevaardigd uit leasemaatschappijen en vakpers, roemde de V60 om zijn zakelijk zeer interessante aanbod.

Lees verder  |  Reageer
Officiële specificaties motoren Jaguar XE

24 september 2014 - Een tijd terug kwam het persbericht naar buiten over de nieuwe Jaguar XE waar we al een tijd op zaten te wachten. Bekend werd dat hij de beschikking had over vier- en zescilinder benzine- en dieselmotoren. Over de benzinevarianten weten we al het een en ander, maar over de diesels werd daarentegen nog niet meteen alles uit de doeken gedaan. Tot nu.

Lees verder  |  Reageer
Dakloze Ferrari 458 Speciale heet Speciale A

Dakloze Ferrari 458 Speciale heet Speciale A

24 september 2014 - Vlak voor de Autosalon van Parijs toont Ferrari een dakloze versie van de Speciale. Maar hij krijgt een andere benaming dan je zou verwachten. In plaats van de 458 Speciale Spider heet hij 458 Speciale A. Met de A van het exclusieve Aperta.

Lees verder  |  Reageer

'Kabinet moet heksenjacht op ZZP-er stoppen'

24 september 2014 - ''Het kabinet moet stoppen met zijn heksenjacht op zzp-ers." Dat zeggen VNO-NCW, MKB-Nederland en PZO-ZZP. Eerder deze week ontstond er al ophef over de zzp-ers in de stervensbegeleiding, die door te strakke regels hun werk niet kunnen doen.

Lees verder  |  1 reactie

Werkgevers laten kansen liggen bij preventie ziekteverzuim

24 september 2014 - Uit onderzoek blijkt dat 56 procent van de werknemers niet wordt gestimuleerd om de trap te nemen. Daarnaast vindt 45 procent dat werkgevers er heel weinig aan te doen om het trappenhuis aantrekkelijk te maken.

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer bedrijven rijden 'groen'

23 september 2014 - Het Nederlandse zakelijke wagenpark omvatte in september 2014 in totaal zo’n 1.315.000 personenwagens. Hiervan werd 5,7 procent aangedreven door een hybride of elektrische motor.

Lees verder  |  Reageer

Helft Nederlanders doneert liever aan een bekende

23 september 2014 - De helft van de Nederlanders doneert liever geld aan een bekende (familielid, vriend of kennis) uit hun eigen omgeving die zich inzet voor een crowdfunding project dan aan een landelijk bekend goed doel.

Lees verder  |  Reageer

'Staatssecretaris blijft goochelen met accijnsinkomsten'

23 september 2014 - Staatssecretaris Wiebes heeft zich de woede op de hals gejaagd van de Nederlandse slijters. "Door het achterhouden van cruciale info heeft hij het parlement op het verkeerde been gezet," aldus Ron Andes, voorzitter van de Koninklijke SlijtersUnie.

Lees verder  |  Reageer

Zes zaken waar u op moet letten om uw online klanttevredenheid te verhogen

22 september 2014 - Consumenten vinden het steeds belangrijker om snel en makkelijk online te shoppen. Ook willen ze dat de retailer met hen meedenkt. Hieronder de zes belangrijkste zaken waar retailers op moeten letten om klanttevredenheid te verhogen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
406  407  408  409  ...  541