Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 januari 2013

Hebben ondernemers een diploma nodig?

Hebben ondernemers een universiteitsdiploma nodig? Nee, want hun succes hangt niet af van de hoeveelheid onderwijs die ze hebben genoten, maar van hun intelligentie en hun zelfvertrouwen.

Lees verder »  1 reactie »
29 januari 2013

Vier tips voor een onuitwisbare indruk op een beurs

Deelnemen aan een vakbeurs is één van de weinige vormen van marketingcommunicatie die (potentiële) klanten in direct contact brengt met uw organisatie, uw dienst en/of uw product. Maar aan de andere kant is het er ook erg moeilijk om op te vallen tussen al uw concurrenten, omdat de meeste beurzen erg groot zijn. Dat stelt Cialona.

Lees verder »  1 reactie »
29 januari 2013

Innovatief MKB vaker op zoek naar externe financiering

Achttien procent van het innovatieve MKB zocht het afgelopen jaar financiering buiten de bestaande kredietruimte, tegenover negen procent van het niet-innovatieve MKB. Bovendien zoeken innovatieve MKB-bedrijven grotere sommen financieringsgeld: de gemiddelde omvang is 33 procent groter dan die van niet-innovatieve bedrijven.

Lees verder »  Reageer »
29 januari 2013

Wie worden de winnaars van de NLstreets Awards 2012?

Ruim 30.000 mensen hebben de afgelopen weken al gestemd op hun favoriete winkel en winkelstraat. De verkiezing is ook dit jaar weer spannend en de huidige stand laat zien dat de strijd nog niet gestreden is.

Lees verder »  Reageer »
28 januari 2013

Succesvolle ondernemers bundelen krachten tijdens crisis

In tijden van economische crisis, consolidatie en dalende omzetten, is een groep professionals die in hun eigen vakgebied excelleren opgestaan en introduceren het nieuwe initiatief: ‘Inspiration Board’.

Lees verder »  Reageer »
28 januari 2013

’Bedrijven accepteren datalekken en onderschatten risico op boetes’

In aanloop op de European Privacy and Data Protection Day vandaag, onthulde onderzoek van Iron Mountain dat meer dan de helft van de Europese bedrijven ervan uit gaan dat gegevensverlies optreedt.

Lees verder »  Reageer »
28 januari 2013

MKB zit in de verdrukking door stagnatie

Het jaar 2013 wordt het tweede opeenvolgende jaar dat de afzet van het MKB zal afnemen. Het MKB zal weinig herstel kunnen laten zien. Onderzoekbureau Panteia/EIM verwacht dat de afzet in het MKB met 0,75 procent zal afnemen. Dit hangt samen met haar sterke binnenlandse oriëntatie.

Lees verder »  Reageer »
25 januari 2013

Helft MKB verwacht omzetgroei in 2013

De helft van het MKB blijft positief over de economische groei. 51 procent van het MKB verwacht meer omzet te behalen in 2013. Dit is een van de belangrijkste resultaten van de MKB Marktmonitor 2012/2013.

Lees verder »  Reageer »
25 januari 2013

Veiligheid in bouw, gezondheidszorg en chemische industrie moet beter

De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft zorg over het niveau van veiligheid in de bouw, de gezondheidszorg en de chemische industrie. De Onderzoeksraad zal zich de komende jaren in het bijzonder richten op het verbeteren van de veiligheid in deze specifieke sectoren.

Lees verder »  Reageer »
25 januari 2013

Handel met VK draagt het meest bij aan Nederlandse economie

De handel met het Verenigd Koninkrijk levert per saldo voor de Nederlandse economie de meeste toegevoegde waarde op. Daarnaast blijkt dat de totale Nederlandse export uiteindelijk voor 66,1 procent bestaat uit in Nederland geproduceerde toegevoegde waarde.

Lees verder »  Reageer »
24 januari 2013

MKB blijft ZZP'er veelvuldig inzetten

Nederlandse MKB’s verhoogde in 2012 hun uitgaven voor outsourcing van ZZP’ers met ruim 50 procent. Nederland is hiermee voorloper op het gebied van de meest geavanceerde technologische veranderingen in de wereld.

Lees verder »  Reageer »
24 januari 2013

Agrarisch vastgoed laat stijgende lijn zien

Het agrarisch en landelijk vastgoed heeft een redelijk jaar achter de rug. De resultaten zijn vergelijkbaar met die in 2011. Dit stelt de vakgroep NVM Agrarisch & Landelijk Vastgoed (NVM A&LV). Volgens de vakgroep zit de grondprijs landelijk gezien in een opwaartse trend.

Lees verder »  Reageer »
24 januari 2013

MINI Clubman elegante verschijning als Bond Street

De stijl van de chique Londense winkelstraat Bond Street is op een smaakvolle manier doorvertaald naar een designpakket voor de MINI Clubman. In deze Clubman Bond Street zie je geen trendy jongeren stappen, maar fijnproevers die zich bij Sotheby´s " gevestigd in Bond Street " verlekkeren aan de meest prachtige kunstobjecten.

Lees verder »  Reageer »
23 januari 2013

Extra energiebesparing levert extra banen op

Extra investeringen in energiebesparing van bestaande gebouwen leveren een fors aantal banen in de bouw en de toeleverende industrie op. Dat is de conclusie uit een scenario-studie van SEO Economisch Onderzoek en CE Delft voor het ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Lees verder »  1 reactie »
405  406  407  408   ... 438
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken