Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Volvo XC90 te bestellen vanaf € 67. 995,-

1 oktober 2014 - Vind je € 102.995,- voor de Volvo XC90 First Edition iets te veel van het goede? Dit zijn de (lagere) vanafprijzen van de overige uitvoeringen en motoriseringen. Wie een beetje snel wil kunnen rijden moet zeer binnenkort bestellen, want de levering komt op z'n vroegst pas in mei 2015 op gang.

Lees verder  |  Reageer
Prijzen Jaguar XE bekend gemaakt

Prijzen Jaguar XE bekend gemaakt

1 oktober 2014 - Het laatste ontbrekende puzzelstukje van de Jaguar XE waren de Nederlandse prijzen. Gelukkig was de importeur vriendelijk genoeg die puzzel nu helemaal compleet te maken. De langverwachte Britse middenklasse-sedan kost minimaal € 39.990,-.

Lees verder  |  Reageer
Vanafprijs Land Rover Discovery Sport bekend

Vanafprijs Land Rover Discovery Sport bekend

1 oktober 2014 - Momenteel beleeft de nieuwe Land Rover Discovery Sport haar publieksdebuut tijdens de Autosalon van Parijs. Hoog tijd om ook de Nederlandse prijzen bekend te maken, al moeten we het voorlopig doen met enkel de vanafprijs.

Lees verder  |  Reageer

Infographic | Hoe belangrijk zijn online reviews nou echt?

1 oktober 2014 - We verwachten openheid, we willen en kunnen alles van iedereen vinden en weten. We willen onze reputatie tonen. We vinden het belangrijk wat anderen van ons vinden en willen graag gezien, en dus gevonden, worden.

Lees verder  |  Reageer

Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) voor 2014 stopgezet

1 oktober 2014 - De stimuleringsregeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) 2014 stopt per 1 oktober. Kleine bedrijven maakten de afgelopen maanden in groten getale gebruik van de gratis veiligheidsscan en de subsidie van maximaal 1.000 euro voor de aanschaf van veiligheidsproducten.

Lees verder  |  Reageer

MKB besteedt twintig miljoen werkdagen per jaar aan ontwikkeling

1 oktober 2014 - Circa een kwart van de MKB-bedrijven verrichtte in een jaar tijd inspanningen gericht op het ontwikkelen van nieuwe of verbeterde producten of diensten, ofwel ontwikkelingsactiviteiten.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin Lagonda opent de deuren

Aston Martin Lagonda opent de deuren

30 september 2014 - Langzaam maar zeker trekt de mist rond de wederopstanding Aston Martin Lagonda op. Toch blijft informatie over de toplimousine nog altijd behoorlijk in nevelen gehuld, ook al hebben we intussen de eerste officiële foto's van het weelderige interieur te pakken.

Lees verder  |  Reageer
Oerendhard met Volkswagen XL1 Sport voorzien van Ducati-Twin

Oerendhard met Volkswagen XL1 Sport voorzien van Ducati-Twin

30 september 2014 - De Autosalon van Parijs is losgebarsten! Nou ja, de Volkswagen Group Night dan, een traditioneel voorprogramma dat geheel in het teken staat van het Duiste autoconcern. Maar waar sinds kort ook motorenfietsen onder vallen, en wel die van Ducati. De super-efficiënte XL1 Sport maakt er zelfs dankbaar gebruik van.

Lees verder  |  Reageer

Lokale pomphouders verliezen slag om brandstofkaarten

30 september 2014 - Het Nederlandse zakelijke wagenpark omvatte in september 2014 zo’n 1.896.000 voertuigen waarvan 1.323.000 personenwagens en 573.000 bestelwagens. Van deze voertuigen heeft 70 procent van de bestuurders de beschikking over een brandstofkaart.

Lees verder  |  Reageer

ARAG waarschuwt ondernemers voor gevolgen wijzigingen wet Koop op Afstand

30 september 2014 - Het merendeel van de Nederlandse webwinkelondernemers heeft zijn leveringsvoorwaarden niet aangepast op vernieuwde wetgeving. Dit kan grote gevolgen hebben.

Lees verder  |  Reageer
Lexus NX 300h valt goedkoper uit

Lexus NX 300h valt goedkoper uit

29 september 2014 - Dat de emissiewaarde zowel vriend als vijand van een auto kan zijn wordt opnieuw bewezen. Kwamen de boekhouders bij Lexus eerder uit op een benodigde vanafprijs van € 47.900,- voor de NX 300h, nu blijkt dat ze ook uit de voeten kunnen met € 45.900,-. De CO2-uitstoot van Lexus' eerste crossover ligt namelijk lager dan verwacht.

Lees verder  |  Reageer

Verzuimkosten onbeheersbaar door gelegenheidscollectiviteiten

29 september 2014 - Er moet een verbod op gelegenheidscollectiviteiten komen om verzuimkosten betaalbaar te houden. De lage premies van die collectiviteiten zijn oneerlijke concurrentie voor het duurdere zorgcollectief van de werkgever, waarin duidelijke afspraken staan over een eerlijke verdeling van verzuimkosten.

Lees verder  |  Reageer

Sinds drie jaar weer cao voor kappersbranche

29 september 2014 - Sinds 1 juli van dit jaar geldt een nieuwe cao voor kappers die lid zijn van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) en hun medewerkers.

Lees verder  |  Reageer

Creativiteit is goed voor de winst

26 september 2014 - Adobe heeft de resultaten bekendgemaakt van een nieuw onderzoek naar de toegevoegde waarde van creativiteit. Het onderzoek (The Creativity Dividend survey), uitgevoerd door Forrester Consulting, laat zien dat creativiteit en een creatieve bedrijfscultuur invloed hebben op het succes van ondernemingen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
405  406  407  408  ...  541