Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 augustus 2012

Innovatie stopt nooit

Innovatie staat in Brussel hoog op de politieke agenda. Europese bedrijven worden opgeroepen meer met elkaar samen te werken en krachten te bundelen. Tal van ondernemingen hebben hier gehoor aan gegeven.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Vijf genomineerden voor de Prijs voor de Economie 2012

Vijf bedrijven zijn genomineerd voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2012. Vanaf heden kan er gestemd worden op lingerieketen Hunkemöller, motor- en ventilatorenspecialist Ziehl-Abegg, machinebouwer GDO, veilingcombinatie Veiling Rhein Maas en cosmeticaketen Rituals.

Lees verder »  Reageer »
30 augustus 2012

Jaguar XFR zoekt nieuwe grenzen op

Nu is de Britse supersedan altijd al rap geweest, vanaf heden gaat het allemaal nog iets sneller. Een nieuw optiepakket haalt namelijk een streep door de ongeschreven wet van gelimiteerde topsnelheden.

Lees verder »  Reageer »
29 augustus 2012

Verbeter de passie en prestaties van uw werknemers (en uzelf)

Wat zorgt ervoor dat mensen met plezier naar hun werk gaan? Hoe kunt u een context creëren waarin het beste in mensen naar boven wordt gebracht? Welke ingrediënten zijn er nodig om structureel de passie en prestatie van een bedrijf te verbeteren?

Lees verder »  Reageer »
29 augustus 2012

NVM Business: bedrijfsruimtemarkt laat gunstige ontwikkeling zien

De bedrijfsruimtemarkt heeft zich in de eerste helft van 2012 gunstig ontwikkeld, zowel aan de vraagzijde als aan de aanbodkant. Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen productie- en opslagruimte bleef de eerste helft van 2012 onveranderd.

Lees verder »  Reageer »
28 augustus 2012

COEN: Weg naar herstel economisch klimaat is nog lang

Volgens ondernemers ligt het dieptepunt van de tweede dip achter ons. De waardering voor het economisch klimaat (-23,7 procent) is positiever dan een jaar geleden (-27,3 procent) en laat een stijgende tendens zien. Voor een omslag naar een positief oordeel over het economisch klimaat is er nog een lange weg te gaan.

Lees verder »  Reageer »
28 augustus 2012

'Een Rus is een Brabander in het kwadraat'

Met Russen is het goed zakendoen. "Er zijn meer raakvlakken dan je zou denken," zegt Robert Nahon van de bilaterale stichting Venster naar Rusland (VNR) in Uden. "Sterker nog: Russen zijn Brabanders in het kwadraat."

Lees verder »  Reageer »
28 augustus 2012

Fashion retailer ziet steeds meer in RFID

Al jaren wordt gesproken over RFID technologie en de voordelen hiervan voor de fashion industrie. Ondanks dat enkele grote spelers met de implementatie gestart zijn, blijft de industrie afwachtend.

Lees verder »  Reageer »
27 augustus 2012

Ondernemersstemwijzer in de lucht

Ondernemers kunnen vanaf vandaag hun politieke voorkeur testen op Ondernemersstem.nl. Aan de hand van vijftien stellingen over voor ondernemers relevante onderwerpen zoals Europa, belastingen en innovatie, kunnen zij de programma's van de politieke partijen vergelijken op 'ondernemersvriendelijkheid'.

Lees verder »  Reageer »
27 augustus 2012

Ondernemer is weinig idealistisch in crisistijd

Ondernemers blijken zeer verschillende voorkeuren en waarden te hebben, maar er is wel een duidelijke gemene deler: veruit de meest genoemde waarden zijn ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’ en ‘waarde toevoegen’.

Lees verder »  Reageer »
27 augustus 2012

Bedrijven willen hulp bij betreden Russische markt

Problemen met de taal, het vinden van betrouwbare zakenpartners en kennis van de lokale markt zijn barrières die Nederlandse bedrijven ondervinden als ze in Rusland gaan ondernemen.

Lees verder »  Reageer »
27 augustus 2012

Vijf tips voor de nieuwe manier van winkelen

Ondanks de groei van e-commerce hechten klanten nog steeds veel waarde aan een ‘echte’ winkelervaring. Effectief winkelen is belangrijk en efficiënte hulp van beleefde verkopers met kennis van zaken wordt meestal erg gewaardeerd.

Lees verder »  Reageer »
27 augustus 2012

Porsche steekt 911 Carrera 4 ook in het nieuw

Een jaar na de achterwielaandrijver is de nieuwe 911 nu ook leverbaar met vierwielaandrijving. Porsche pakt meteen uit want naast een optionele 'S' kan bij de Carrera 4 ook meteen het dak eraf.

Lees verder »  Reageer »
24 augustus 2012

‘Te veel én verkeerde aandacht voor ZZP’ers in verkiezingsprogramma's’

Er is veel te veel aandacht voor de ZZP’er in de campagnes in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Bovendien ligt de focus verkeerd. "Praktisch alle politieke partijen en ZZP-vakbonden willen de situatie van ZZP’ers verbeteren," zegt Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland.

Lees verder »  Reageer »
405  406  407  408   ... 414
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken