Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
20 augustus 2012

Bugatti Grand Sport Vitesse SE loopt een blauwtje

De oplage is klein, maar toch doet Bugatti inmiddels al ruim zeven jaar om alle Veyron's verkocht te krijgen. En daarom gooien de Fransen er nog maar eens een special edition tegenaan. Dit is de Grand Sport Vitesse SE.

Lees verder »  Reageer »
20 augustus 2012

Prijzen Jaguar XJ modeljaar 2013 bekend

De Jaguar XJ is op diverse punten aangepast en daar horen nieuwe prijzen bij. Instappen kan voortaan vanaf € 89.990,- door de komst van de nieuwe viercilinder turbobenzinemotor. Nu bestellen betekent in september rijden.

Lees verder »  Reageer »
17 augustus 2012

ZZP'ers werken vooral als coach of trainer

Steeds meer bedrijven werken met een flexschil. Dit is echter niet voor alle functies makkelijk te implementeren, aangezien de ene functie zich hier beter voor leent dan de andere. In absolute aantalen werken de meeste ZZP’ers in de functie van trainer of coach, gevolgd door ICT en verkoop.

Lees verder »  1 reactie »
17 augustus 2012

MKB heeft 46 miljard euro onbenut exportpotentieel

Voor vier sectoren heeft ABN AMRO gekeken naar het theoretische exportpotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Uit de bevindingen blijkt dat voor deze sectoren 46 miljard euro aan exportpotentieel onbenut blijft.

Lees verder »  Reageer »
17 augustus 2012

SRT Viper eert historische kleurstelling

Wie aan Ferrari denkt, denkt aan rood. Dat is niet anders met de SRT Viper, voorheen van Dodge. Maar de iconische Amerikaanse muscle car kent nog een herkenbare kleurstelling, en in dat GTS Blue met witte striping hult SRT de introductie-uitvoering de compleet nieuwe Viper. Cool!

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Het vier-stappen principe voor een effectieve website

Of u voor het maken van een website nu gebruik maakt van een bestaand platform, zoals WordPress of Joomla, iemand inhuurt om een professionele site te bouwen, of ervoor kiest zelf een website te ontwerpen, met behulp van een duidelijke, resultaat-gerichte strategie haalt u meer uit uw bedrijfswebsite.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

KPN zoekt zakelijke tablet-testers

KPN is een zoektocht gestart naar in totaal 25 organisaties, die mee willen doen aan de ‘Tablet Pilots’. Samen met deze bedrijven gaat KPN gedurende twee maanden op zoek naar antwoorden op vragen rondom het specifiek zakelijke gebruik van tablets.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Safety Spot verbetert veiligheid winkelgebieden

In 50 winkelgebieden worden de komende maanden zogenoemde Safety Spots geplaatst: een felgele halve cirkel die voor een gelduitgifte apparaat op de grond wordt geschilderd. Mensen blijven automatisch buiten deze cirkel wachten wanneer iemand geld pint.

Lees verder »  Reageer »
16 augustus 2012

Jaguar XJ en XF ook met AWD

Jaguar hield nog wat achter de hand bij het presenteren van de XJ en XF van modeljaar 2013. Beide luxesedans zijn vanaf de marktlancering komend najaar namelijk ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Vijf vragen die u moet stellen voor u bestanden opslaat in de cloud

Het online delen en opslaan van bestanden is populair, zowel bij consumenten als binnen het bedrijfsleven. Overal en altijd toegang tot bestanden is de norm geworden en door het groeiende aantal mobiele devices op de werkvloer is de vraag naar datastorage in de cloud in een stroomversnelling terecht gekomen.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Europese MKB-beurs in de maak?

NYSE Euronext overweegt een Europese effectenbeurs voor het MKB. Het Financieele Dagblad schrijft dat de beursonderneming daarmee geldzoekend MKB een alternatief bieden wil voor bankleningen.

Lees verder »  Reageer »
15 augustus 2012

Nieuwe Range Rover overtreft zichzelf

420 kilogram, dat hakt erin. Maar het staat er echt! De nieuwe Range Rover is dit gewicht lichter dan zijn voorganger die maar liefst tien jaar dienst deed. Maar de nieuwe Range heeft meer te bieden. Wat? Dat lees je hier.

Lees verder »  Reageer »
14 augustus 2012

Levensgevaarlijke situaties door gebrek aan BHV-ers

Niet alleen een derde van het personeel is tijdens de zomerperiode met vakantie, maar ook een derde van de BHV-ers. Hierdoor is er onvoldoende opvang bij calamiteiten waardoor levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Lees verder »  Reageer »
14 augustus 2012

Infrastructuur kind van de rekening

Waar heel Europa investeert in infrastructuur, moet Nederland geen roofbouw op zichzelf plegen door minder te investeren in infrastructuur en onderhoud . "Nederland bezuinigt zich op die manier dan juist verder de crisis in. Het ondernemersklimaat in ons land wordt er niet beter op," aldus Joep Rats, directeur economische zaken bij Bouwend Nederland

Lees verder »  Reageer »
404  405  406  407   ... 411
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken