Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
27 september 2012

Audi Crosslane Concept belichaamt toekomstige Q´s

Het kon niet anders dan dat Audi nog met een nieuw toekomstgericht studiemodel naar Parijs zou reizen. En jawel, dit is de Crosslane Concept. Het model geeft ons een blik op de Q-modellen die komen gaan en daarbij spelen " hoe kan het ook anders " lichtgewichtheid en spaarzaamheid een belangrijke rol.

Lees verder »  Reageer »
26 september 2012

Toeleverancier steeds vaker geldschieter

De helft van de business-to-businessbedrijven ziet het betaalgedrag van hun klanten verslechteren. Een op de acht bedrijven betaalt zelf echter ook na de gestelde betaaltermijn.


Lees verder »  Reageer »
26 september 2012

Achterblijvende binnenlandse bestedingen zet MKB onder druk

Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft door haar sterke binnenlandse oriëntatie veel last van een dalende consumptie, een overheid die minder inkoopt bij het bedrijfsleven en een afname van de investeringen.

Lees verder »  Reageer »
25 september 2012

Nederlandse exporteurs optimistisch over groei

Nederlandse exporteurs zien ondanks de economische crisis voldoende kansen voor groei. Zo komt het gemiddelde groeipercentage hoger uit dan begin 2012. Exporteurs gingen toen nog uit van een gemiddelde groei van zeven procent. Nu verwachten zij dat hun omzet uit export met maar liefst tien procent groeit.

Lees verder »  Reageer »
25 september 2012

Faillissementsgolf treft bouw branchebreed

Niet alleen aannemers, maar de gehele bouwbranche, van groothandels tot stukadoors, kampt met een forse toename van het aantal faillissementen. Dit blijkt uit cijfers over de eerste acht maanden van 2012 die Faillissementsdossier.nl bekend maakte.

Lees verder »  Reageer »
24 september 2012

Peerby wordt tweede op Postcode Lottery Green Challenge

Daan Weddepohl heeft met zijn duurzame initiatief Peerby een gedeelde tweede plaats van de internationale Postcode Lottery Green Challenge gewonnen. De prijs werd zondagavond uitgereikt in New York als onderdeel van het Clinton Global Initiative.

Lees verder »  Reageer »
24 september 2012

Starters creëren nauwelijks extra werkgelegenheid

Startende bedrijven zijn klein bij de start en dat blijft daarna meestal ook zo. De meeste startende ondernemers hebben geen personeel, ook na vijf jaar ondernemen. De werkgelegenheid die startende ondernemers voor zichzelf creëren, is in veel gevallen ook beperkt.

Lees verder »  2 reacties »
24 september 2012

'Bedrijven positioneren verkeerd'

Nederlandse organisaties positioneren zich te vaak verkeerd ten opzichte van hun markt. Dat komt doordat ze bij het kiezen van een marktpositionering nog steeds uitgaan van zichzelf in plaats van hun klanten.

Lees verder »  Reageer »
24 september 2012

Maserati GranCabrio MC toont spierballen

Maserati voegt de GranCabrio MC toe aan haar modellengamma. De uitvoering laat de spierballen van de vierzits GranCabrio extra goed voor de dag komen.

Lees verder »  Reageer »
21 september 2012

Mkb gaat twintig procent energie besparen

500 mkb-ondernemers, van bakkers en slagers tot aan recreatie-, horeca- en metaalverwerkingsbedrijven, gaan zich inspannen om in anderhalf jaar tijd twintig procent energie te besparen op de werkvloer.

Lees verder »  Reageer »
21 september 2012

Meer BYOD, meer beveiligingsincidenten

Per maand raakt 4,3 procent van de endpoints binnen het MKB besmet. Dit komt neer op een infectieratio van 52,1 procent op jaarbasis. Dit blijkt uit onderzoek onder 100 IT-beveiligingsproviders voor het MKB van Osterman Research in opdracht van Trend Micro.

Lees verder »  Reageer »
21 september 2012

‘Breng woningmarkt weer in beweging!’

Branchevereniging FOSAG/NOA roept met kracht de politieke partijen op om de woningmarkt weer in beweging te brengen. Alleen zo kan de aanhoudende malaise in de nieuwbouw en het onderhoud worden bestreden.

Lees verder »  Reageer »
21 september 2012

Nieuwe Audi S3 stijgt tot grotere hoogte

Parijs staat voor Audi grotendeels in het teken van de nieuwe A3. Want niet alleen staat daar de nieuwe A3 Sportback te glimmen, ook de verse S3 zal zijn opwachting gaan maken. Vooralsnog alleen als driedeurs maar wel met cijfers die behoorlijk dicht tegen de huidige RS3 aan komen te liggen.

Lees verder »  Reageer »
20 september 2012

Crowdfunding steeds belangrijker voor creatieve sector

Door 200 miljoen aan bezuinigingen en een stagnerende markt is crowdfunding het afgelopen half jaar steeds belangrijker geworden voor de creatieve sector. In de eerste helft van dit jaar is al meer geld met crowdfunding opgehaald dan in heel 2011.

Lees verder »  1 reactie »
404  405  406  407   ... 417
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken