Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
13 februari 2013

Gebrek aan keuze drijft consument naar zelfde supermarkt

Ruim een derde van de consumenten doet zijn boodschappen bij dezelfde supermarkt uit gebrek aan een beter alternatief. Slechts dertien procent is echt loyaal aan een supermarkt.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2013

Gelimiteerd: Audi A1 Admired

Begeerlijk opties mogen bij Audi dan doorgaans prijzig zijn, het merk lanceert regelmatig actiemodellen om het bestellen daarvan aantrekkelijk te maken. Neem de A1 Admired, de laatste smaakmaker van Audi. Die heeft een extra complete uitrusting tegen een lagere prijs en is slechts tijdelijk leverbaar.

Lees verder »  Reageer »
13 februari 2013

Mercedes-Benz A 45 AMG overtreft M135i en RS3

Audi, BMW, Ford, Volkswagen en ook Renault... ga er maar even goed voor zitten. Jij ook trouwens. AMG presenteert namelijk " eindelijk " de A 45 AMG, het absolute topmodel binnen de A-range en de eerste A-klasse geboren onder het performancelabel van Mercedes-Benz. Dat label heeft de laatste jaren behoorlijk gewerkt aan een positief imago dat bij voorbaat uitgegaan kan worden van serieuze, enerverende prestaties. En de A 45 AMG stelt daarin niet teleur.

Lees verder »  Reageer »
12 februari 2013

Bedrijven vaak te laat met afdekken kredietrisico’s

Veel bedrijven betalen onnodig een hogere premie om zich te beschermen tegen wanbetaling of negatieve gevolgen van faillissement van een leverancier. Dat komt doordat zij vaak te lang wachten met het nemen van maatregelen om kredietrisico’s af te dekken.

Lees verder »  Reageer »
12 februari 2013

Stijging cao-lonen vlakt verder af

De stijging van de cao-lonen vlakt verder af. In januari afgesloten cao’s vertoonden een stijging van 1,36 procent. In december vorig jaar was de stijging nog 1,48 procent terwijl de stijging van de cao-lonen over heel 2012 1,6 procent bedroeg.

Lees verder »  Reageer »
12 februari 2013

Samenvoeging KvK en Syntens van start

Per 1 januari 2014 worden de Kamer van Koophandel Nederland, de Regionale Kamers van Koophandel en Stichting Syntens samengevoegd tot één zelfstandig bestuursorgaan (ZBO), dat valt onder de eindverantwoordelijkheid van het Ministerie van Economische Zaken.

Lees verder »  Reageer »
12 februari 2013

Voordeel halen met Lexus GS 450h 20th Anniversary

Wie jarig is, trakteert. Althans, Lexus doet dat met de GS 450h 20th Anniversary door duizenden euro's aan opties standaard te maken.

Lees verder »  Reageer »
11 februari 2013

MVO Nederland werkt met MKB aan duurzame handel met ontwikkelingslanden

MVO Nederland gaat het Nederlandse MKB helpen bij het uitbouwen en verduurzamen van hun handels- en investeringsrelaties met ontwikkelingslanden.

Lees verder »  Reageer »
11 februari 2013

Ondernemer wil regionale, branche- en ondernemingspecifieke kennis

De belangrijkste factoren waarop een mkb-ondernemer zijn adviseur selecteert, zijn ‘digitalisering’ en ‘dienstenaanbod’. De mkb-ondernemer verwacht voor wat betreft de laatste factor met name regionale, branchespecifieke en ondernemingspecifieke kennis en adviezen.

Lees verder »  Reageer »
11 februari 2013

Bedrijven massaal online op zoek naar nieuw talent

Uit cijfers van Elance blijkt dat online personeelswerving en freelance inkomsten een nieuw record hebben bereikt in 2012. Elance’s Global Online Report laat zien dat de vraag naar online talent toeneemt, waarbij de vraag naar ontwikkelaars van mobiele toepassingen en web programmeurs aan kop gaat.

Lees verder »  Reageer »
8 februari 2013

Dagelijks reizen bezorgt ondernemer stress

De meerderheid van de Nederlandse ondernemers ziet de schaduwkant van reizen naar kantoor. Een kwart is dagelijks ruim een half uur onderweg van en naar het werk. 40 procent ervaart hierbij stressgevoelens.

Lees verder »  1 reactie »
8 februari 2013

‘Sneller lening voor kleine ondernemers’

Winkeliers, startende ondernemingen en andere kleine bedrijven moeten sneller leningen kunnen krijgen. Juist van banken die staatssteun hebben gekregen of die door de Europese Centrale Bank worden geholpen. Dat schrijft het Europees Parlement in een rapport dat dinsdag verscheen.

Lees verder »  1 reactie »
8 februari 2013

Vangst van schol en tong wordt geleidelijk duurzamer

Economische en ecologische belangen komen meer in balans bij de kottervisserij. De Algemene Rekenkamer stelde in 2008 nog vast dat economische argumenten bij deze visvangst de boventoon voerden. De kottervisserij hanteert sinds 2008 de aangescherpte Europese norm voor de vangst van schol en tong.

Lees verder »  Reageer »
8 februari 2013

Jaaa! Een Aston Martin V8 Vantage met handbak

Met 7-traps Sportshift-automaat is de Aston Martin V8 Vantage S al een fantastische machine, laat staat wanneer je zelf mag en moet poken. Helaas wordt die mogelijkheid niet aangeboden. Tot nu. Want als SP10 krijgt de V8 Vantage S standaard een manuele 6-bak mee. Driewerf hoera!

Lees verder »  Reageer »
403  404  405  406   ... 439
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken