Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Audi A9 Concept doet geheimzinnig

Audi A9 Concept doet geheimzinnig

13 oktober 2014 - Audi is zo vriendelijk geweest de geruchten rond een A9 Concept te bevestigen met een teaser. De auto zelf, die op de Los Angeles Auto Show wordt onthuld, is nog in nevelen gehuld.

Lees verder  |  Reageer

Franse auto favoriet bij leaserijder buiten de Randstad

13 oktober 2014 - Leaserijders uit Flevoland rijden het liefst in een Renault en in de noordelijke provincies is Peugeot de absolute favoriet. Dit blijkt onder andere uit de kwartaalanalyse van LeasePlan Nederland. Bijna een kwart van de leaserijders uit Flevoland kiest een Renault.

Lees verder  |  Reageer

Volg gratis de online cursus energiebewust ondernemen

13 oktober 2014 - Bewust omgaan met uw energieverbruik? Schrijf u dan nu in voor de gratis online cursus energiebewust ondernemen. De interactieve onderwijsmethode biedt praktische informatie over energiebesparing en duurzame opwekking.

Lees verder  |  Reageer

150. 000 zzp’erswillen overstappen van bank

10 oktober 2014 - Knab is de snelgroeiende bank op de zzp-markt. 69 procent van zijn zzp-klanten is net overgestapt naar deze bank. Triodos (36 procent) en SNS (veertien procent) groeien ook hard op de zzp-markt.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers kiezen steeds vaker voor flexwerkers

10 oktober 2014 - Het aantal bedrijven en organisaties dat flexwerkers en freelancers inhuurt, neemt flink toe. Tentoo constateert in het derde kwartaal van 2014 een stijging van het aantal opdrachtgevers van ruim elf procent procent, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Gratis whitepaper over de Wet Werk en Zekerheid

9 oktober 2014 - 2015 wordt een interessant jaar voor werkgevers. Dan wordt namelijk de Wet Werk en Zekerheid gefaseerd ingevoerd. Tentoo stelt een gratis whitepaper beschikbaar waarin de gevolgen van de nieuwe wet uiteen worden gezet.

Lees verder  |  1 reactie

Ondernemers niet voorbereid op vernauwing loon en Werkkostenregeling

9 oktober 2014 - Ondernemers moeten alert zijn op de Werkkostenregeling (WKR) en de hoogte van hun loon om boetes in 2015 te voorkomen. 80 procent van de ondernemers is namelijk niet klaar voor de WKR.

Lees verder  |  Reageer

Flinke daling aantal faillissementen

9 oktober 2014 - Het aantal faillissementen is in de eerste drie kwartalen van 2014 met 23 procent gedaald ten opzichte van de overeenkomstige periode vorig jaar. Dat heeft Faillissementsdossier.nl bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Toyota zomert na met GT86 Special Edition

Toyota zomert na met GT86 Special Edition

8 oktober 2014 - Toyota heeft al vele speciale uitvoeringen van de GT86 gelanceerd en daar komt er nog eentje bij in de gedaante van de Special Edition. Mooi nieuws is dat deze zonnig gekleurde versie wel in Nederland verkrijgbaar zal zijn, hetzij in zeer beperkte mate.

Lees verder  |  Reageer

UNETO-VNI maakt techniek achter Nederland zichtbaar via social media

8 oktober 2014 - Vanaf deze week staat de inventiviteit van de Nederlandse installatiebranche volop in de schijnwerpers. UNETO-VNI lanceerde gisteren tijdens de Energie Vakbeurs in Den Bosch namelijk de social media campagne 'De techniek achter Nederland'.

Lees verder  |  Reageer

ABU en bonden akkoord over vernieuwde CAO voor Uitzendkrachten

8 oktober 2014 - De ABU en de vakbonden FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond, De Unie en LBV hebben na intensieve onderhandelingen een akkoord bereikt over de wijzigingen in de lopende CAO voor Uitzendkrachten.

Lees verder  |  Reageer

Vijf bedrijven genomineerd voor Prijs voor de Economie 2014

8 oktober 2014 - Vijf bedrijven zijn genomineerd voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2014. Er kan gestemd worden op Takeaway.com, SAAone, Evans Airport Solutions, Nanogate, en Teufel.

Lees verder  |  Reageer
Prijzen Porsche 911 GTS ook gulden middenweg

Prijzen Porsche 911 GTS ook gulden middenweg

7 oktober 2014 - De recent gepresenteerde Porsche 911 GTS slaat qua uitstraling en prestaties een brug tussen de 911 Carrera en de 911 Turbo. Nogal wiedes doen de vraagprijzen dat ook. Hier komen ze.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Porsche 911 Carrera GTS gepresenteerd

Nieuwe Porsche 911 Carrera GTS gepresenteerd

7 oktober 2014 - Luidde Porsche met de vorige 911 GTS nog het einde van de voorlaatste 911-generatie in, hoe anders is dat nu. Met de introductie van de nieuwe GTS-modellen staat de huidige 911 de bloei van zijn leven nog te (ver)wachten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
403  404  405  406  ...  541