Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Mag het iets langer zijn: 6-deurs Binz E-klasse

Mag het iets langer zijn: 6-deurs Binz E-klasse

19 oktober 2014 - Nog snel voordat de Mercedes S-klasse Maybach wordt geïntroduceerd geeft limousinebouwer Binz kennis van hun in het nieuw gestoken E-klasse Limousine. Afhankelijk van de uitvoering is er plaats voor 6 tot 8 personen.

Lees verder  |  Reageer

MKB-voorzitter Van Straalen wil ruimer financieringsarsenaal

17 oktober 2014 - Het vandaag verschenen rapport van SER-economen over de financiering van het MKB maakt nog eens heel duidelijk dat de financiering van het MKB de volle aandacht moet hebben en houden, zegt voorzitter Michaël van Straalen van MKB-Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Financiële risico’s voor veel zzp’ers hoog

17 oktober 2014 - Slechts 54 procent van de zzp’ ers heeft een buffer; 27 procent heeft financiële reserves al moeten aanspreken. Dit blijkt uit het onderzoek 'ZZP en Bedrijfsvoering' dat recentelijk is uitgevoerd door Conclusr Research onder 821 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Succesvolle Ecomobiel toont routekaart naar nieuwe mobiliteit

17 oktober 2014 - Ecomobiel 2014 gaat de boeken in als een geslaagde beurs. Ruim 50 procent van het bezoek was voor het eerst op de beursvloer. Dit toont aan dat het onderwerp mobiliteit bij een steeds grotere groep bedrijven en overheden een prominentere plaats op de agenda krijgt.

Lees verder  |  Reageer
Audi lanceert eigen rijprogramma met TT

Audi lanceert eigen rijprogramma met TT

16 oktober 2014 - Audi komt in 2015 met een geheel eigen raceklasse. Het gaat hier om de Sport TT Cup welke vanaf 2015 onderdeel wordt van het DTM-programma.

Lees verder  |  Reageer

‘ZZP’ers zélf schuldig aan plan verplichte verzekeringen’

16 oktober 2014 - Hoewel het pleidooi van werkgeversvereniging AWVN om ZZP’ers verplichte verzekeringen en pensioenbijdragen op te leggen, ‘hartstikke kul’ is, hebben de ZZP’ers in Nederland het wel aan zichzelf te wijten dat AWVN met een dergelijk plan komt.

Lees verder  |  2 reacties

Huurprijzen winkelruimte nog steeds te hoog

16 oktober 2014 - Detaillisten die in binnensteden winkelruimte huren, vinden de huurprijs in relatie tot de omzet nog steeds aan de hoge kant. Dit geldt in het bijzonder voor ondernemers die in de aanloopstraten een winkel hebben.

Lees verder  |  Reageer

Minder ondernemers in Nederland

15 oktober 2014 - Het aantal ondernemers in Nederland is gedaald van 10,3 procent van de volwassen bevolking in 2012 naar 9,3 procent in 2013. Het percentage ondernemers ligt echter nog steeds ruim boven het gemiddelde van hoogontwikkelde landen.

Lees verder  |  Reageer

Handelsbedrijven vrezen groeiende concurrentie

15 oktober 2014 - Ondernemers actief in groothandel maken zich zorgen over toenemende concurrentie waardoor ze steeds meer klanten verliezen. Dat blijkt uit de ‘MKB Cloud Barometer 2014’ van Exact en KPN. Met name de concurrentie uit de keten is voor handelsbedrijven een steeds grotere uitdaging.

Lees verder  |  Reageer

Hans de Boer: 'Rem zelfstandig professional niet af'

14 oktober 2014 - "De kritiek dat de zelfstandige professional het draagvlak voor sociale verzekeringen zou verzwakken, is ongegrond." Dit stelde VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer gisteren op het congres van AWVN in Den Haag.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers: ‘Nieuw sociaal stelsel nodig voor groei’

14 oktober 2014 - "Het stelsel van sociale zekerheid moet grondig worden gerenoveerd zodat alle werkenden hierop een beroep kunnen doen, ongeacht de vorm van hun werkcontract." Dat stelde Harry van de Kraats, algemeen directeur van AWVN, gisteren tijdens het AWVN-jaarcongres in Den Haag.

Lees verder  |  Reageer

Etnische Zakenvrouw & Etnische Vrouwelijke Manager 2014 gekozen

14 oktober 2014 - Vorige week is in het bijzijn van vele prominenten en genodigden uit Nederland en Europa,  Anchou Zhang, directeur-eigenaar van het Court Garden Hotel in Den Haag, uitgeroepen tot Etnische Zakenvrouw Nederland 2014.

Lees verder  |  Reageer

Groeikansen Nederlandse zuivel kunnen slechts beperkt worden benut

14 oktober 2014 - De steeds grotere behoefte aan zuivel van opkomende markten als Azië en Afrika biedt kansen voor de Nederlandse zuivel. Nederland kan hierbij profiteren van haar sterke reputatie en goede zuivelimago.

Lees verder  |  Reageer
700 pk sterke Tesla Model S P85D heeft een vanafprijs

700 pk sterke Tesla Model S P85D heeft een vanafprijs

13 oktober 2014 - Onlangs wist Tesla Motors te imponeren door de liefst 700 pk sterke Model S P85D voor te stellen. Inmiddels is er ook een (Nederlandse) vanafprijs.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
402  403  404  405  ...  541