Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Negen tips voor bijzonder Customer Engagement

27 oktober 2014 - "Wie kan er jongleren?" informeert klantwens-expert Peter Wilson terwijl hij in de theaterzaal van De Efteling tussen de lianen balletjes opgooit. "Houdt uw ogen op de ballen en houd ze in de lucht." Hij gooit een balletje naar een deelnemer.

Lees verder  |  Reageer

ING voorspelt groei marktaandeel voor online klussen

27 oktober 2014 - Naar schatting wordt er in 2014 voor bijna 700 miljoen euro aan opdrachten via internet vergeven. Zo blijkt uit het kwartaalbericht van ING. De markt voor online services is momenteel flink in beweging.

Lees verder  |  Reageer

Twee miljoen euro om overgang naar duurzaam ondernemen te versnellen

24 oktober 2014 - Vijf consortia van onderzoekers, organisaties en bedrijven ontvangen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) in totaa­­­l twee miljoen euro uit het programma ‘Duurzame Businessmodellen’.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe kansen voor stimuleren werk voor arbeidsbeperkten

24 oktober 2014 - MKB-ondernemers zijn bereid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen, maar willen daarbij op een passende wijze ondersteund worden.

Lees verder  |  Reageer

Proost: wat elke ondernemer kan leren van de Nederlandse bierindustrie

23 oktober 2014 - De bierindustrie in Nederland lijkt één van de weinige industrieën waar - ondanks de dominantie van grote machtige spelers als Heineken of Bavaria, veel individuen besluiten met succes nieuwe kleine brouwerijen op te starten.

Lees verder  |  2 reacties

Top vijf favoriete communicatiemethodes van de boer

22 oktober 2014 - Het merendeel (57 procent) van de boeren in Nederland geeft aan dat zij het liefst face-to-face communiceren met hun leveranciers. Communiceren via een mobiele telefoon (21 procent) staat op de tweede plek van favoriete communicatiemiddelen van de boer.

Lees verder  |  Reageer

Niks nieuwe recessie; flinke opleving voor het MKB

22 oktober 2014 - Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is een opvallende daling ingezet in het aantal bijstandsaanvragen door zelfstandige ondernemers. Ten opzichte van dezelfde periode in 2013 was het aantal aanvragen veertien procent lager.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'er niet van plan in vaste dienst te gaan

21 oktober 2014 - De meerderheid van de zzp’ers is niet van plan om in dienst te treden bij een bedrijf of om personeel aan te nemen. Dit blijkt uit het onderzoek ‘ZZP en Bedrijfsvoering’ dat recentelijk is uitgevoerd door Conclusr Research onder 821 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Winkeliers hoeven zich geen zorgen te maken om ‘wardrobing’

21 oktober 2014 - Uit onderzoek van ActiePagina.nl blijkt dat ‘wardrobing’ niet populair is onder de Nederlandse consument. Deze term wordt gebruikt voor het kopen van nieuwe kleding, deze daarna eenmaal te dragen en vervolgens terug te brengen naar de winkel om geld terug te krijgen.

Lees verder  |  Reageer
'Nog enkele Porsche's 918 Spyder te koop'

'Nog enkele Porsche's 918 Spyder te koop'

20 oktober 2014 - Bijna uitverkocht zijn ze, alle 918 te bouwen exemplaren van de Porsche 918 Spyder. Dat heeft de marketingtopman bij Porsche Noord-Amerika Andre Oosthuizen laten weten aan Automotive News.

Lees verder  |  Reageer

Wereldwijd ondernemerssucces mogelijk dankzij internet

20 oktober 2014 - Google maakt het tweede jaar op rij bekend welke twaalf Nederlandse gemeenten de economische kansen van het internet het best benutten in hun provincie.

Lees verder  |  Reageer

Uitstel Autobrief gunstig voor zakelijk rijder

20 oktober 2014 - Met het uitstellen van Autobrief 2 is de kans groot dat de populaire lage bijtellings-categorieën een jaar langer blijven bestaan (tot en met 2016). Dit is terecht en goed nieuws voor de zakelijke rijder.

Lees verder  |  Reageer

Verschuivende balans in de eurozone door dalend ondernemersvertrouwen in Duitsland

20 oktober 2014 - Recent onderzoek toont aan dat het economisch evenwicht in de eurozone een duidelijke verschuiving ondergaat nu in Duitsland het ondernemersvertrouwen in het afgelopen kwartaal flink daalde en daar ‘s werelds grootste handelsblok in mee dreigt te slepen.

Lees verder  |  Reageer
BMW trakteert op M4 DTM Champion Edition

BMW trakteert op M4 DTM Champion Edition

19 oktober 2014 - Het prestigieuze Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, beter bekend als DTM, zit erop en BMW-coureur Marco Wittman is tot de kampioen van het seizoen 2014 gekroond. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Voilą , maak kennis met de M4 DTM Champion Edition.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
401  402  403  404  ...  541