Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
20 september 2012

Crowdfunding steeds belangrijker voor creatieve sector

Door 200 miljoen aan bezuinigingen en een stagnerende markt is crowdfunding het afgelopen half jaar steeds belangrijker geworden voor de creatieve sector. In de eerste helft van dit jaar is al meer geld met crowdfunding opgehaald dan in heel 2011.

Lees verder »  1 reactie »
20 september 2012

Mobiel ondernemen heeft de toekomst

De verwachting is dat bestedingen via smartphones over vijf jaar in Nederland ruim een miljard euro bedragen. Voor ondernemers biedt dit kansen. Onderzoek toont echter aan dat mobiel ondernemen binnen het mkb vooralsnog niet hoog op de agenda staat.

Lees verder »  1 reactie »
20 september 2012

Meer administratieve rompslomp voor zzp'er?

Zzp’ers en opdrachtgevers moeten samen per 2014 hun samenwerking via internet bij de belastingdienst toetsen. Dat blijkt uit een brief van demissionair staatssecretaris Weekers (VVD) aan de Tweede Kamer.

Lees verder »  1 reactie »
20 september 2012

De nieuwe Audi A3 Sportback

Je kon de klok erop gelijkzetten, Audi komt naar Parijs met de vijfdeursvariant van de nieuwe A3. Niet alleen het aantal portieren verdubbelde, ook de binnenruimte werd vergroot door het ontwerp in de lengte op te rekken.

Lees verder »  Reageer »
19 september 2012

Grote kansen voor duurzaamheid in hotelsector

Duurzaamheid neemt in de bouw-, onderhoud- en renovatieplannen van hotels een steeds prominentere plaats in. Dit blijkt uit de nieuwe BouwKennis Hotel Bouwplannen Scan. Zeven op de tien hotels vindt duurzaamheid inmiddels (zeer) belangrijk bij uitbreiding, nieuwbouw of renovatie.

Lees verder »  Reageer »
19 september 2012

Win een website

Gratis een gloednieuwe, professionele website voor uw bedrijf, stichting of vereniging? Bij Yellow Lemon Tree kunnen ondernemers een website winnen ter waarde van 3.500 euro.

Lees verder »  Reageer »
19 september 2012

Groene ondernemer door naar finale Postcode Lottery Green Challenge

Daan Weddepohl uit Amsterdam staat aanstaande zondag samen met Molly Morse uit de Verenigde Staten en Nick Gerritsen uit Nieuw-Zeeland in de finale van de Postcode Lottery Green Challenge 2012 in New York.

Lees verder »  Reageer »
19 september 2012

Aston Martin hult nieuwe DB9 in Virage-looks

In Parijs zal Aston Martin niet alleen de compleet nieuwe Vanquish in de schijnwerpers zetten. Op de Franse beursvloer is namelijk ook plaats gemaakt voor de vernieuwde DB9. Maar is die wel echt nieuw of zien we hier de Virage gewoon terugkeren?

Lees verder »  Reageer »
19 september 2012

Prijzen nieuwe Range Rover fors lager

De introductie van een V6 in de nieuwe Range Rover betekent een prijsverlaging van ruim 23 mille. Daarbovenop heeft dit nieuwe blok een C-energielabel gekregen dankzij een gedaald verbruik en dito CO2-uitstoot. Een grote goed-nieuws-show dus!

Lees verder »  Reageer »
18 september 2012

Vergrijzing ondernemers zet bedrijfsprestaties onder druk

De leeftijd van de ondernemer is van invloed op de ontwikkeling van de omzet, werkgelegenheid en de winst. Hoe ouder de ondernemer wordt hoe meer dit drukt op de bedrijfsprestaties. Ook de innovatiekracht wordt minder naargelang de leeftijd van de ondernemer toeneemt.

Lees verder »  Reageer »
18 september 2012

e-Commerce Amsterdam: druk op marktleiderschap Google in zicht?

Op donderdag 6 september werd in Felix Meritis te Amsterdam de eerste editie van e-Commerce Amsterdam gehouden. Het evenement trok bijna 300 e-Commerce professionals.

Lees verder »  Reageer »
17 september 2012

AWVN: maak minder onderscheid tussen flexwerkers en vast personeel

Werkgevers doen er verstandig aan minder onderscheid te maken tussen flexwerkers en vast personeel. Het gewone personeelsbeleid voor werknemers, moet personeelsbeleid voor werkenden worden.

Lees verder »  Reageer »
17 september 2012

MKB Nederland vertrouwt op Rutte en de rede

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor ondernemend Nederland? MKB Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel ziet hem in ieder geval rooskleurig in, zo stel hij op MKB Servicedesk.

Lees verder »  Reageer »
14 september 2012

To BYOD or not to BYOD?

Door de groeiende populariteit van smartphones en tablets ziet men steeds vaker privé-apparaten op de werkvloer. Werknemers gebruiken deze apparaten ook voor werkdoeleinden - van e-mail tot presentaties. Dit heet Bring Your Own Device (BYOD). Maar is dit voordelig voor ondernemers of juist niet?

Lees verder »  1 reactie »
401  402  403  404   ... 414
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken