Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Jaguar F-type leverbaar met AWD en manuele transmissie

Jaguar F-type leverbaar met AWD en manuele transmissie

19 november 2014 - Met maximaal 550 enthousiaste Britse paarden op de twee achterwielen kan de Jaguar F-type soms wat listig uit de hoek komen. Leuk voor de ervaren bestuurder, maar wil je liever meer controle dan zul je blij zijn dat de sportauto binnenkort tevens met vierwielaandrijving verkrijgbaar is. Maar wees niet bevreesd, ook aan de zelfverklaarde coureurs onder ons is gedacht. De Britse fabrikant komt namelijk tevens met een manuele versnellingsbak op de proppen.

Lees verder  |  Reageer

Zes bevindingen omtrent innovatie in Nederland

19 november 2014 - Nederlandse bedrijven innoveren dit jaar beduidend minder.  Dat blijkt uit de jaarlijkse Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor van INSCOPE. Het onderzoek staat onder leiding van Prof.dr. Henk W. Volberda van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

Lees verder  |  1 reactie

Kleine organisaties sneller digitaal volwassen dan grote

19 november 2014 - Kleine organisaties in Europa zijn naar verwachting eerder digitaal volwassen dan grotere organisaties. Dit blijkt uit recent onderzoek dat door Coleman Parkes in opdracht van Ricoh is uitgevoerd.

Lees verder  |  Reageer

'“Overheid moet ondernemerschap in grote steden meer stimuleren'

18 november 2014 - "Waar bedrijven en onderwijs steeds vaker initiatief tonen om ondernemerschap te stimuleren, blijft de Nederlandse overheid achter." Dat zegt Prof. dr. Elfring, hoogleraar strategisch management en ondernemerschap aan de Vrije Universiteit, naar aanleiding van het Amway Global Entrepreneurship Report 2014 (AGER).

Lees verder  |  1 reactie

Finalisten The Next Entrepreneur 2014 bekend

18 november 2014 - Gijs Poorter (DigiTrage), Marleen Basart (BitesWeLove), Sjuul Berden (United Wardrobe) en Laurens de Groot (Skycap). Dat zijn de vier ondernemers die op 9 december in Bussum kans maken op de titel The Next Entrepreneur 2014.

Lees verder  |  Reageer

‘Duitslandagenda’ moet boost aan export geven

18 november 2014 - Nederlandse innovatie moet structureel en breed in Duitsland op de kaart worden gezet om een boost te geven aan de export naar ons grootste buurland.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'ers genoodzaakt tot voorschotbetaling

18 november 2014 - Steeds meer zzp'ers en freelancers vragen om voorschotbetaling. Meer dan de helft van de opdrachtgevers betaalt namelijk te laat of hanteert lange betalingstermijnen. Dit blijkt uit onderzoek van POOQ.

Lees verder  |  1 reactie

Consument heeft hoge verwachtingen van retailers in december

17 november 2014 - Manhattan Associates heeft in samenwerking met Blauw Research in kaart gebracht op welke wijze Nederlandse consumenten van plan zijn hun decemberaankopen te doen en van welke criteria dit afhankelijk is.

Lees verder  |  Reageer

Acht voor- en nadelen van het huren van een kerstboom

17 november 2014 - Tegenwoordig kunt u als bedrijf de hele gang van zaken bij inrichten van de bedrijfsruimtes met kerst uit handen laten nemen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende partijen die het huren van een kerstboom en/of kerstdecoratie mogelijk maken.

Lees verder  |  1 reactie

KVNW pleit voor vereenvoudiging wijnaccijns

17 november 2014 - De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) doet een dringend beroep op de Tweede Kamer om het Nederlandse wijnaccijnsstelsel te vereenvoudigen.

Lees verder  |  Reageer

In zeven stappen naar HPC

14 november 2014 - High-performance-computing is niet alleen voorbehouden aan grote ondernemingen en onderzoeksinstituten: ondernemingen van elke omvang en branche kunnen ervan profiteren. Maar eerst moeten ze hun angsten en terughoudendheid overwinnen.

Lees verder  |  Reageer

Een goede relatie tussen werkgever en werknemer gaat niet alleen over werk

14 november 2014 - Werkgevers die ziekteverzuim willen voorkomen, leggen nog altijd te snel de focus op de medische aspecten van verzuim. Langdurig ziekteverzuim (vanaf vier weken) heeft echter voor het grootste deel een niet-medische oorzaak.

Lees verder  |  Reageer

'ZZP'ers hebben meer kans op opdrachten via coöperatie'

14 november 2014 - In Nederland zijn inmiddels meer dan een miljoen kleine ondernemers die in ondernemingsvorm als zzp’er of freelance worden gevoerd. De kleine ondernemers zoals eenmanszaken, freelancers en zzp’ers leveren een grote bijdrage aan de Nederlandse economie.

Lees verder  |  Reageer

Supermarktomzet oktober stijgt licht - stilte voor de storm

14 november 2014 - In oktober 2014 is de supermarktomzet met 0,5 procent gestegen van 3,12 miljard euro in oktober 2013 naar 3,14 miljard euro. De omzet per kassabon bleef nagenoeg gelijk (21,62 euro ten opzichte van 21,65 euro vorig jaar) maar er werden 0,6 procent meer kassabonnen afgerekend.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
397  398  399  400  ...  541