Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Toename data vergroot belang back-up

6 januari 2015 - Het bedrijfsleven in Nederland staat erom bekend nieuwe technologieën en gadgets snel te omarmen. Een goede back-up aanpak wordt echter nog vaak vergeten. Alistair Forbes, General Manager van LogicNow, legt uit waar op te letten bij het kiezen van een back-up en recovery-strategie.

Lees verder  |  Reageer

Wijzigingen in het arbeidsrecht door nieuwe Wet Werk en Zekerheid

5 januari 2015 - Per 1 januari 2015 is de Wet Werk en Zekerheid ingevoerd. Hierdoor wordt het arbeids- en ontslagrecht ingrijpend gewijzigd. Werkgevers en werknemers wees voorbereid! Ontslagspecialist zet de belangrijkste wijzigingen in het arbeidsrecht op een rij.

Lees verder  |  Reageer

Vaklieden in en om het huis meest vertrouwd, adviseurs het minst

5 januari 2015 - Vereniging Eigen Huis onderzocht het vertrouwen dat klanten hebben in vakmensen, dienstverleners en andere professionals op de woningmarkt. Om een vergelijking te kunnen maken is ook naar het publieksvertrouwen in een aantal andere beroepsgroepen gevraagd.

Lees verder  |  Reageer
Eerste blik op Infiniti Q60 Concept

Eerste blik op Infiniti Q60 Concept

4 januari 2015 - Infiniti wil het nieuwe autojaar goed van start gaan door op de Detroit Motor Show, die over twee weken plaatsvindt, een gelikte coupé te presenteren. Het gaat om deze Q60 Concept waarvan nu een eerste foto is vrijgegeven.

Lees verder  |  Reageer

Wat is de leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2014?

2 januari 2015 - De verkiezing van de leukste winkel en winkelstraat van Nederland is weer van start. Op NLstreets kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2014. De stembussen zijn geopend tot eind februari. 

Lees verder  |  Reageer

MKB Regionaal bekeken 2014

31 december 2014 - Terugkijkend op de afgelopen jaren valt te constateren dat, in termen van afzet, 2009 het zwakste jaar in de periode van economische malaise was. De afzet van het particuliere bedrijfsleven dipte in 2009 en ook nog eens in 2012.

Lees verder  |  Reageer

Accountant vindt zichzelf beter dan de rest

31 december 2014 - Meer dan de helft van de accountants vindt zijn kantoor beter dan de concurrentie. Ze geven aan dat hun kantoor zich beter in de klant kan verplaatsen en beter is in verkopen dan de concurrent.

Lees verder  |  Reageer
Hoera! De Shelby Cobra 427 bestaat 50 jaar

Hoera! De Shelby Cobra 427 bestaat 50 jaar

30 december 2014 - Shelby heeft al enkele malen de 50ste verjaardag van de Cobra gevierd, afhankelijk van de uitvoering. Maar nu is de bekendste van allemaal aan de beurt: de 427, die het levenslicht zag op 1 januari 1965.

Lees verder  |  Reageer

37 procent van zzp’ers accepteert iedere uitnodiging via LinkedIn

30 december 2014 - Zzp’ers hanteren een coulant acceptatiebeleid op sociale netwerken als LinkedIn en Facebook. 37 procent van de zzp’ers accepteert iedereen die hem toevoegt op Linkedin – ook al kent hij diegene door wie hij is uitgenodigd niet.

Lees verder  |  Reageer

Transitievergoeding: vooruitgang of achteruitgang van het ontslagrecht?

30 december 2014 - Op 18 februari 2014 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Werk en zekerheid aangenomen. Op 1 januari 2015 en 1 juli 2015 vinden diverse wijzigingen in het arbeidsrecht plaats. Een belangrijke wijziging is het ontslagrecht en de daarmee samenhangende transitievergoeding.

Lees verder  |  Reageer

Zzp-peiling: D66 grote winnaar, PvdA bijna gehalveerd

30 december 2014 - D66 zou de grote winnaar zijn, als er nu verkiezingen worden gehouden onder de bijna één miljoen zzp’ers in Nederland. D66 is met afstand de grootste zzp-partij, met omgerekend naar landelijke resultaten 49 zetels.

Lees verder  |  Reageer

'Innovatie moet je niet teveel willen sturen'

24 december 2014 - De ruime aandacht voor innovatie, als instrument om de maatschappij en economie op te krikken, is volkomen terecht. Eén dag meelopen met een willekeurige incubator en u voelt het bijna tastbare  enthousiasme van jonge wereldveroveraars.

Lees verder  |  Reageer

Landelijke zzp-competitie kent vliegende start

24 december 2014 - De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), waarin wordt gezocht naar de beste freelancer of zzp’er van Nederland, kent dit jaar een vliegende start. In de eerste weken van de zzp-competitie hebben zich in totaal 2.638 freelancers en zzp’ers aangemeld.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe wetgeving is een bedreiging voor het MKB

23 december 2014 - De invoering van de werkkostenregeling (WKR) per 1 januari kan uitdraaien op een administratieve ramp. Meer dan de helft van de ondernemers (52 procent) in het MKB verwacht problemen. Velen weten er ook nog niet het fijne van, blijkt uit onderzoek van BC.nl

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
390  391  392  393  ...  541