Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Meer zakelijk succes? Manage vijf factoren van geluk!

26 februari 2015 - Het managen van geluk op de werkvloer kan leiden naar meer succes. Dat zeggen de deskundigen van Happiness Works, die woensdag de resultaten van de Nederlandse Geluk en Werk Index presenteerden.

Lees verder  |  Reageer

Goede oplossing Asscher voor ontslagregeling seizoensarbeid

25 februari 2015 - VNO-NCW en MKB-Nederland verwelkomen de oplossing die minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft gevonden om de onbedoelde en onvoorziene effecten af te wenden van de nieuwe ontslagregels in het geval van tijdelijke krachten en seizoenwerkers.

Lees verder  |  Reageer

'Geen korting voor ZZP’ers die eerste personeel aannemen’

25 februari 2015 - Als ZZP’ers de eerste twee jaar korting ontvangen op de werkgeverslasten, als ze hun eerste personeel aannemen, dan komt de benodigde waardevastheid en toekomstbestendigheid van Nederland als geheel onder druk te staan.

Lees verder  |  Reageer

Winkels nemen oude lampen bij aankoop van een nieuwe niet altijd aan

25 februari 2015 - Winkels nemen nog te vaak oude lampen niet aan voor recycling,  zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond in opdracht van Stichting LightRec.

Lees verder  |  Reageer

Nederland blijft belangrijkste exporteur richting Duitsland

24 februari 2015 - Nederland was ook in 2014 de belangrijkste exporteur richting Duitsland. Dit blijkt uit de actuele Duitse handelscijfers. "Nederland heeft iets aan terrein verloren als je kijkt naar de totale uitvoerwaarde," concludeert Günter Gülker, directeur van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Lees verder  |  Reageer
Teaser 2 van nieuwe Morgan

Teaser 2 van nieuwe Morgan

23 februari 2015 - Morgan is helemaal in haar nopjes over haar aanstaande onthulling in Genève en heeft daarop nogmaals een teaser de wereld in geslingerd.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemer neemt 5-sterren hotel Egypte over

23 februari 2015 - Serieondernemer Erwin Jager gaat het lang leegstaande 5-sterren City Hotel in Hurgharda Egypte overnemen. Zijn vastgoedbedrijf Barrows Investments neemt een belang van 100 procent in de hiervoor opgerichte ontwikkelingsmaatschappij in Cairo. De overnamesom is niet bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer

MKB presteert beter dan grootbedrijf

23 februari 2015 - De verwachte afzet- en werkgelegenheidsgroei van het MKB overtreft die van het grootbedrijf in 2015. In het MKB wordt een afzetgroei van 2,25 procent verwacht tegenover 2,0 procent in het grootbedrijf. De werkgelegenheid in het MKB zal met 1,0 procent toenemen.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er ziet zichzelf geen bedrijf met werknemers leiden

20 februari 2015 - Het merendeel van de zzp’ers verwacht geen personeel aan te nemen, ook niet tijdelijk bij grote drukte, en ziet een baan in loondienst ook niet zitten. Eén op de vijf zzp’ers ziet zichzelf wel een bedrijf met werknemers leiden.

Lees verder  |  Reageer

Tien eigenschappen die succesvolle mensen NIET hebben

20 februari 2015 - Hoe gedragen succesvolle mensen zich niet? Welke eigenschappen zitten succes alleen maar in de weg en komt u bij getalenteerde ondernemers niet of nauwelijks tegen. Steve Tobak van Entepreneur.com zette er tien op een rijtje.

Lees verder  |  Reageer

Vijf succesfactoren voor de webshop van een familiebedrijf

19 februari 2015 - Digitaal verkopen is cruciaal voor succesvol ondernemen. Het is niet voor niets dat er jaarlijks wereldwijd voor zo’n 1,5 biljoen euro online wordt verhandeld.

Lees verder  |  Reageer

Nederlander laat zich verleiden tot extra aankopen om korting te krijgen

19 februari 2015 - Driekwart van de Nederlanders heeft in het afgelopen jaar gebruik gemaakt van een kortingscode op internet. Daarnaast laat meer dan de helft (57 procent) zich weleens verleiden om een extra product te kopen om zo gebruik te kunnen maken van een kortingscode.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti QX30 Concept steelt de show in Genève

18 februari 2015 - Na een korte opwarmperiode met een enkele teaser heeft Infiniti een eerste foto vrijgegeven waarop de XQ30 Concept helemaal is te zien. En wauw, die mag er zijn!

Lees verder  |  Reageer

Mkb geeft het goede voorbeeld met inhuur arbeidsbeperkten

18 februari 2015 - Het overgrote deel van de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vindt een baan in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Van de in 2014 geplaatste medewerkers met een arbeidsbeperking ging 80 procent aan de slag in het mkb, terwijl de rest bij het grootbedrijf belandde.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
384  385  386  387  ...  541