Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Slijters bezorgd over experiment minister Kamp

23 maart 2015 - De Koninklijke SlijtersUnie, de branchevereniging voor slijters, is bezorgd over de door minister Kamp aan de Kamer voorgestelde plannen voor het experimenteren met verlichte regelgeving in winkelgebieden.

Lees verder  |  Reageer

Positieve vooruitzichten voor Europese hotelmarkt

23 maart 2015 - Europese hotels hebben in 2014 een positief jaar gekend. In vergelijking met 2013 zijn er 22 miljoen toeristen meer naar Europa gekomen en de vooruitzichten voor 2015 en 2016 zijn goed. De hotels in Amsterdam profiteerden mee.

Lees verder  |  Reageer

PZO-ZZP: Politiek moet verder bouwen aan sterke positie zzp-ers

20 maart 2015 - Kabinet en oppositie moeten verder bouwen aan een goed en stabiel klimaat voor zzp-ers. Behoud van de zelfstandigenaftrek en eerlijke kansen voor zzp-ers staan daarbij voorop.

Lees verder  |  Reageer

Winkelier kent het DNA van zijn locatie

20 maart 2015 - Steeds meer winkels hebben het zwaar als gevolg van de opkomst van online shops. En het gaat allang niet meer om de kleine winkeliers, zelfs giganten als Hema en V&D hebben het moeilijk.

Lees verder  |  Reageer

Hoe wordt u een goede gesprekspartner?

20 maart 2015 - Een interessante en vlotte prater is aangenaam gezelschap. Maar hoe wordt u zo iemand? Goed niews: boeiend spreken is een vaardigheid die u steeds verder kunt verbeteren.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven missen kansen door digitale data te negeren

19 maart 2015 - Veel Europese organisaties doen te weinig om waardevolle informatie te halen uit digitale klantervaringen.  Dat blijkt uit onderzoek van Oxford Economics en het Center for the Future of Work van Cognizant.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse bedrijfsruimtemarkt toont voorzichtig herstel

19 maart 2015 - De bescheiden groei van de Nederlandse economie in combinatie met de verbetering van het producentenvertrouwen vertaalde zich het afgelopen jaar in een grotere dynamiek op de Nederlandse bedrijfsruimtemarkt.

Lees verder  |  2 reacties

'Samsom beledigt schoonmaakondernemers'

18 maart 2015 - Met verbijstering heeft de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) geluisterd naar het interview met Diederik Samsom. Dit interview vond maandagavond 16 maart plaats in het tv-programma Pauw.

Lees verder  |  Reageer

'Gros winkeliers verschuilt zich achter fabrieksgarantie'

18 maart 2015 - Het overgrote deel van de retailers in de elektronicabranche lapt de wettelijke garantieregels aan de laars. Dat blijkt uit onderzoek van Certimark onder bijna 70 elektronicazaken. 91 procent van de winkeliers verschuilt zich achter de fabrieksgarantie.

Lees verder  |  Reageer

Vooral het mkb blijkt onvoldoende beveiligd tegen Cryptoware

17 maart 2015 - Een jaar nadat het Nationaal Cyber Security Centrum en de politie waarschuwden voor Cryptoware, blijkt het rampzalige virus haar opmars alleen maar te intensiveren.

Lees verder  |  Reageer

Vrouw met innovatief bedrijfsplan omzeilt vooroordelen

16 maart 2015 - Het starten van een onderneming is voor iedereen een grote uitdaging, maar vrouwen worden daarbij met een extra obstakel geconfronteerd: vooroordelen.

Lees verder  |  Reageer

Vrouwelijke freelancers verdienen minder dan mannen

13 maart 2015 - Vrouwelijke freelancers verdienen per uur behoorlijk minder dan hun mannelijke collega’s. In 2014 lagen de tarieven van vrouwen gemiddeld bijna vijf procent lager. Het verschil in honorering tussen mannen en vrouwen werd afgelopen jaar wel kleiner.

Lees verder  |  Reageer

Zicht op alle uitgaven via gestroomlijnde administratie

13 maart 2015 - Administratie is niet het leukste aan ondernemen. Het houdt u van uw daadwerkelijke werk. Toch liggen er kansen om via een gestroomlijnde administratie kosten te besparen en zelfs bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees verder  |  Reageer

Concurrentieslag winkelsteden nog te eenzijdig belicht

13 maart 2015 - Adviesbureau Goudappel Coffeng bracht van 100 kernwinkelgebieden sterkten en zwakten in beeld. De vitaliteitsbenchmark wil gemeenten en ondernemers handvatten bieden in hun strijd om de consument. Opvallende conclusie: een grote grijze middenmoot.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
381  382  383  384  ...  541