Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 november 2011
 

Ondernemers willen euro houden

 
 

Een ruime meerderheid (78 procent) van de ondernemers is voor het behoud van de euro. Zij zijn het oneens met de stelling dat Nederland met de euro teveel last krijgt van de financiële problemen van andere lidstaten. Het herinvoeren van de gulden lost volgens hen niets op.

Dit blijkt uit een peiling onder het KvK Ondernemerspanel. Veruit de meeste ondernemers verwachten niet dat de huidige schuldencrisis ongemerkt aan hen voorbij zal gaan. Ruim de helft (56 procent) van de ondernemers verwacht maximaal vier jaar last te zullen hebben; één op de vijf (22 procent) van hen verwacht langer dan vier jaar last te zullen hebben van de schuldencrisis. Nog eens één op de vijf ondernemers (22 procent) heeft géén last van de schuldencrisis.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken