Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 november 2011
 

Ondernemers willen euro houden

 
 

Een ruime meerderheid (78 procent) van de ondernemers is voor het behoud van de euro. Zij zijn het oneens met de stelling dat Nederland met de euro teveel last krijgt van de financiële problemen van andere lidstaten. Het herinvoeren van de gulden lost volgens hen niets op.

Dit blijkt uit een peiling onder het KvK Ondernemerspanel. Veruit de meeste ondernemers verwachten niet dat de huidige schuldencrisis ongemerkt aan hen voorbij zal gaan. Ruim de helft (56 procent) van de ondernemers verwacht maximaal vier jaar last te zullen hebben; één op de vijf (22 procent) van hen verwacht langer dan vier jaar last te zullen hebben van de schuldencrisis. Nog eens één op de vijf ondernemers (22 procent) heeft géén last van de schuldencrisis.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken