Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
10 november 2011
 

Grensverleggers, zes ondernemers op de voet gevolgd

 
 

Grensverleggers, een initiatief van MVO Nederland, is live. Zes Nederlandse MKB-ondernemers vertellen over de dagelijkse praktijk van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. De persoonlijke obstakels, kansen, uitdagingen, missers en successen. Van communicatieproblemen tot corruptie, van cultuurverschillen tot arbeidsomstandigheden.


Iedere ondernemer heeft een persoonlijke blog, aangevuld met achtergronddossiers, tips voor ondernemers en expert-reviews. Hoe vind je goed opgeleid personeel? Of een betrouwbare leverancier die aan al je eisen voldoet? Wat doe je als je levering blijft hangen bij de grens? Vragen die stuk voor stuk naar voren komen. Hoe gaan de ondernemers hier mee om? Maak kennis met de Grensverleggers en volg hun avonturen via grensverleggers.nl, Twitter (#grensverleggers) en Facebook.

Internationaal ondernemen, de uitdagingen
Willem Lageweg, directeur MVO Nederland: "Ondernemers met de grootste uitdagingen komen vaak met de meest innovatieve oplossingen. Werken in landen als Egypte, Sri Lanka, China, Bangladesh en Oeganda vereist een heel andere aanpak, met veel creativiteit, inlevingsvermogen en ondernemerschap. Dat is interessant, ook voor bedrijven in Nederland." 

Volg, geef tips en stel vragen
"De blogs van de Grensverleggers bieden een uniek kijkje in de keuken van Nederlandse ondernemers over de grens. Daarmee geven ze inzicht in de kansen en uitdagingen voor internationaal MVO, vanuit de dagelijkse praktijk. We nodigen iedereen uit te reageren, vragen te stellen en tips te geven," aldus Monique Boere, communicatiemanager bij MVO Nederland.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken