Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
28 oktober 2011
 

 
 

Voor het eerst sinds 2008 is er een lichte stijging te zien is in de omzetontwikkeling van zzp’ers/freelancers. De gemiddelde omzet van een zzp’er/freelancer daalde van 2008 tot 2010 met 9,75 procent, van 38.513 euro per jaar naar 34.758 euro per jaar.Dat blijkt uit een onderzoek van freelancesupport.nl in opdracht van Tentoo. Hoewel het jaar nog niet voorbij is, kan nu wel voorzichtig geconcludeerd worden dat er een kentering zichtbaar is. De gemiddelde omzet is namelijk tot en met september 2011 (ten opzichte van september 2010) met 0,7 procent gestegen.
Op basis van de huidige economische ontwikkelingen is het nog onduidelijk of deze stijgende tendens zich door zal gaan zetten.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken