Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
28 oktober 2011
 

 
 

Voor het eerst sinds 2008 is er een lichte stijging te zien is in de omzetontwikkeling van zzp’ers/freelancers. De gemiddelde omzet van een zzp’er/freelancer daalde van 2008 tot 2010 met 9,75 procent, van 38.513 euro per jaar naar 34.758 euro per jaar.Dat blijkt uit een onderzoek van freelancesupport.nl in opdracht van Tentoo. Hoewel het jaar nog niet voorbij is, kan nu wel voorzichtig geconcludeerd worden dat er een kentering zichtbaar is. De gemiddelde omzet is namelijk tot en met september 2011 (ten opzichte van september 2010) met 0,7 procent gestegen.
Op basis van de huidige economische ontwikkelingen is het nog onduidelijk of deze stijgende tendens zich door zal gaan zetten.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken