Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
20 oktober 2011
 

Tankstations willen weer alcohol verkopen

 
 

Enkele Nederlandse benzinestations gaan binnenkort weer bier en wijn in de schappen zetten. De pomphouders willen zo een proefproces uitlokken omdat zij het oneerlijk vinden dat zij geen alcoholhoudende drank mogen verkopen. Dat schrijft BN DeStem.

Beta, de belangenvereniging van tankstationhouders, vindt dat er sprake is van rechtsongelijkheid. In het buitenland mag immers wel drank gekocht worden bij tankstations, iedereen mag alcohol die bij de supermarkt gekocht is vervoeren in de auto en ook wegrestaurants verkopen volop alcoholische dranken.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Ron  |   | 
20-10-2011
 | 
12:28 uur
Ik kan mij geheel vinden bij het standpunt van de tankstationhouders. Politici weten totaal niet waar ze over praten en komen met voorstellen die kant nog wal raken.
Het is en blijft de volledige verantwoording van de bestuurder van een voertuig of hij wel of niet alcohol nuttigt.
Nu leggen we de verantwoording bij een kleine groep ondernemers, die daar financieel nadeel bij hebben. Verder leven we toch zo nodig in ons verenigd Europa, laten we dan op dat gebied de gelijkheid dan ook handhaven.
Of we bepalen in Nederland zelf wat we willen en stappen uit de EU, of we houden ons aan de Europese wetten. Dus een goede actie van deze groep ondernemers!
Wat niet wil zeggen dat ik voor drankgebruik achter het stuur ben, daar mag van mij een alcoholpercentage van maximaal 0% voor gelden, maar daar blijft de bestuurder zelf geheel verantwoordelijk voor. Laten politici zich eens gaan bemoeien met hun eigen hopeloze kennis van zaken en misschien moeten deze politici eens een keer echt gaan werken in onze maatschappij, gaan hun ogen heel misschien eens open!

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken