Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
19 oktober 2011
 

 
 

Het aantal netwerkevenementen in Nederland groeit. Voor ondernemers is het lastig te bepalen welke evenementen interessant zijn. Organisatoren van evenementen hebben op hun beurt moeite om hun doelgroep te bereiken. Netwerk-Kalender.nl brengt organisatoren en bezoekers gratis met elkaar in contact.

Op dit moment biedt geen enkele partij een duidelijk overzicht van alle netwerkevenementen. Ondernemers struinen hiervoor zelf het internet en de kranten af. Dit kost veel tijd en dit hebben ondernemers vaak niet. Hierdoor lopen zij interessante evenementen mis. Daarbij hebben organisatoren moeite om alle potentiële bezoekers gericht te bereiken. 

Kalender op maat

Op Netwerk-Kalender.nl krijgt u een gratis een overzicht van alle netwerkevenementen in uw provincie. U kunt ook zoeken op regio en interessegebied. Bovendien kunt u zich aanmelden voor uw persoonlijke kalender. 

Twitter en LinkedIn
Evenementen worden ook gepubliceerd via andere online en offline media. Alle evenementen worden doorgeplaatst naar Twitter en Linkedin.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Nomi Leutholff  |   | 
21-10-2011
 | 
09:14 uur
Goedemorgen,
Bij dit artikel wil ik graag toevoegen dat dit geen uniek initiatief is en dat Netwerken in NL ((Klik hier) veel meer informatie geeft.

Met bijna 400 deelnemers uit het hele land is hier erg veel te vinden op netwerkgebied.

Groet Nomi Leutholff
Netwerken in Nederland


Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken