Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

19 oktober 2011 - Het aantal netwerkevenementen in Nederland groeit. Voor ondernemers is het lastig te bepalen welke evenementen interessant zijn. Organisatoren van evenementen hebben op hun beurt moeite om hun doelgroep te bereiken. Netwerk-Kalender.nl brengt organisatoren en bezoekers gratis met elkaar in contact.

Op dit moment biedt geen enkele partij een duidelijk overzicht van alle netwerkevenementen. Ondernemers struinen hiervoor zelf het internet en de kranten af. Dit kost veel tijd en dit hebben ondernemers vaak niet. Hierdoor lopen zij interessante evenementen mis. Daarbij hebben organisatoren moeite om alle potentiële bezoekers gericht te bereiken. 

Kalender op maat

Op Netwerk-Kalender.nl krijgt u een gratis een overzicht van alle netwerkevenementen in uw provincie. U kunt ook zoeken op regio en interessegebied. Bovendien kunt u zich aanmelden voor uw persoonlijke kalender. 

Twitter en LinkedIn
Evenementen worden ook gepubliceerd via andere online en offline media. Alle evenementen worden doorgeplaatst naar Twitter en Linkedin.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Nomi Leutholff

21-10-2011 07:14  |  

Goedemorgen,
Bij dit artikel wil ik graag toevoegen dat dit geen uniek initiatief is en dat Netwerken in NL ((Klik hier) veel meer informatie geeft.

Met bijna 400 deelnemers uit het hele land is hier erg veel te vinden op netwerkgebied.

Groet Nomi Leutholff
Netwerken in Nederland

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.