Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
17 oktober 2011
 

 
 

Vanaf volgend jaar hoeft u nog maar één portal op internet te bezoeken om uw zaken met de overheid af te handelen. Op dit zogenaamde 'digitale Ondernemersplein' kunt u vanaf 1 januari subsidies aanvragen, het Handelsregister raadplegen en u daar inschrijven, voorlichting en advies krijgen en BTW-nummers aanvragen.

Dit maakt MKB Servicedesk bekend. Als het aan minister Verhagen ligt, zullen uiteindelijk alle overheidsorganisaties zich bij het digitale Ondernemersplein aansluiten. Volgens de minister zal het loket ondernemers veel tijd en moeite besparen. Nog een voordeel is dat u via het digitale loket zelf aan kunt geven of uw bedrijfsgegevens aan derden mogen worden doorgegeven. Eindelijk geen ongevraagde mailings meer! 

Kamer van Koophandel

Het digitale loket is onderdeel van de modernisering van de Kamers van Koophandel. De twaalf regionale KvK's zullen samen met innovatiecentrum Syntens in één organisatie worden ondergebracht: het Ondernemersplein. Behalve het digitale Ondernemersplein zullen er ook een aantal fysieke loketten komen.
Vanaf volgend jaar kunt u bij het loket terecht, uiterlijk 1 januari 2014 zal de organisatie Ondernemersplein formeel starten.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Karel Verkerk  |   | 
17-10-2011
 | 
11:19 uur
Misschien dat we per direct kunnen we proefdraaien met een overheidsloket op #Saba, #Bonaire of een van de andere bijzondere gemeente.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken