Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 oktober 2011
 

Win de Ondernemers Jackpot en ga slim investeren

 
 

Geen land in de Europese Unie is zo ondernemend als Nederland. Vodafone ziet ondernemers als de motor van de economie en wil hen graag een handje helpen bij slimmer ondernemen, mobiel werken en innoveren.

Daarom looft Vodafone vanaf 1 november 2011 onder alle ondernemers van Nederland 50.000 euro aan geldprijzen uit die zij slim in hun zaak mogen investeren. 
De winnaar van deze Ondernemers Jackpot ontvangt een investeringsbudget van 30.000 euro en een businesscoach die helpt om het bedrag slim te investeren. Daarnaast zijn er vier extra prijzen van 5.000 euro te winnen. 

Nederland ondernemersland
Ondernemen is in ons land populairder dan ooit: Nederland telt 860.000 ondernemers. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat 7,2 procent van de Nederlanders tussen 18 en 64 jaar een startend bedrijf heeft of bezig is er eentje op te richten. "Door slimmer te werken, optimaliseren ondernemers hun leefritme, hebben ze meer energie om te ondernemen en verhogen ze de productiviteit," aldus Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland. "Slim ondernemen leidt tot een voorsprong op de concurrentie. Dankzij de hedendaagse technologie wordt het steeds makkelijker om slim te werken. Denk aan mobiel werken, het bijhouden van time management of het uitbesteden van randzaken.’ 

Meedoen?

Iedereen met een onderneming die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, mag meedoen. Ondernemers die andere ondernemers via LinkedIn, Facebook of Twitter aandragen om mee te doen, ontvangen extra loten en maken dus meer kans. Deelnemers die geen geldprijs winnen, ontvangen tips en advies over hoe zij het best slimmer kunnen ondernemen. Begin januari 2012 wordt de winnaar bekend. De vier prijzen van 5.000 euro worden vanaf 1 november 2011 om de twee weken verloot.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Wat is een AOV en voor wie is het?
Onder een AOV verstaat men een arbeidsongeschiktheidsverzekering
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken