Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 oktober 2011
 

Win de Ondernemers Jackpot en ga slim investeren

 
 

Geen land in de Europese Unie is zo ondernemend als Nederland. Vodafone ziet ondernemers als de motor van de economie en wil hen graag een handje helpen bij slimmer ondernemen, mobiel werken en innoveren.

Daarom looft Vodafone vanaf 1 november 2011 onder alle ondernemers van Nederland 50.000 euro aan geldprijzen uit die zij slim in hun zaak mogen investeren. 
De winnaar van deze Ondernemers Jackpot ontvangt een investeringsbudget van 30.000 euro en een businesscoach die helpt om het bedrag slim te investeren. Daarnaast zijn er vier extra prijzen van 5.000 euro te winnen. 

Nederland ondernemersland
Ondernemen is in ons land populairder dan ooit: Nederland telt 860.000 ondernemers. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat 7,2 procent van de Nederlanders tussen 18 en 64 jaar een startend bedrijf heeft of bezig is er eentje op te richten. "Door slimmer te werken, optimaliseren ondernemers hun leefritme, hebben ze meer energie om te ondernemen en verhogen ze de productiviteit," aldus Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland. "Slim ondernemen leidt tot een voorsprong op de concurrentie. Dankzij de hedendaagse technologie wordt het steeds makkelijker om slim te werken. Denk aan mobiel werken, het bijhouden van time management of het uitbesteden van randzaken.’ 

Meedoen?

Iedereen met een onderneming die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, mag meedoen. Ondernemers die andere ondernemers via LinkedIn, Facebook of Twitter aandragen om mee te doen, ontvangen extra loten en maken dus meer kans. Deelnemers die geen geldprijs winnen, ontvangen tips en advies over hoe zij het best slimmer kunnen ondernemen. Begin januari 2012 wordt de winnaar bekend. De vier prijzen van 5.000 euro worden vanaf 1 november 2011 om de twee weken verloot.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
E-rijden nog steeds beloond
Het aantal elektrische auto's neemt toe. Vorig jaar zijn er weer meer volledig elektrische auto's verkocht.
Financiele schade beperken als zzp'er: welke verzekeringen zijn belangrijk?
De financiele schade voor uiteenlopende risico's is te beperken met zzp verzekeringen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Fleet Management inzetten voor uw bedrijf: dit zijn de voordelen
Steeds vaker wordt er binnen bedrijven die te maken hebben met transportkosten en logistiek, gebruik gemaakt van Fleet management.
Welke hypotheek past bij de zzp'er?
Hoeveel hypotheek je als zzp’er kunt krijgen hangt af van een aantal zaken. De hoogte van je inkomen is natuurlijk van het grootste belang.
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken