Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Etnische Zakenvrouw 2011 gekozen

11 oktober 2011 - Afgelopen zaterdag is tijdens het verkiezingsgala van de Businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) in het World Trade Center te Rotterdam Sherida Sumter, apotheker en directeur/eigenaar van Buytenwegh Apotheek te Zoetermeer, uitgeroepen tot Etnische zakenvrouw Nederland 2011.

Het juryrapport welke werd opgesteld onder leiding van Loek Hermans, voorzitter MKB Europa, en luidt als volgt: 

Apotheek Buytenweg is door een combinatie van doorzettingsvermogen, ambitie en drive van mevrouw Sherida Sumter in slechts zeven jaar tijd uitgegroeid tot een toonzettende en bepalende apotheek in Zoetermeer. Door een concrete samenwerking in zorgprojecten met onder andere huisartsen, diëtisten en andere zorgaanbieders aan te gaan heeft Sherida Sumter niet alleen een belangrijke bijdrage geleverd bij het organiseren van goede zorg voor de patiënt, maar heeft zij ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van een gezondheidscentrum, met apotheek, waarin diverse huisartsen hun praktijk uitoefenen. Sherida Sumter is een intelligente, energieke, resultaatgerichte persoonlijkheid die in staat is om met haar onderneming door de juiste keuzes te maken te blijven groeien in een omgeving die door een terugtrekkende overheid en toenemende marktwerking in korte tijd zeer sterk is veranderd en nog verder zal gaan veranderen. Zij begrijpt dat het succes van haar onderneming in belangrijke mate bepaald wordt door de motivatie, kennis en inzet van haar personeel en investeert daarom gericht in haar team, waar zij op een duidelijke en plezierige manier met oog voor de menselijke maat leiding aan geeft. De jury was onder de indruk van haar vernieuwend en innovatieve keuzes waarmee niet alleen de omzet gestaag groeit, maar ook goede resultaten worden behaalt. Mevrouw Sherida Sumter heeft een financieel gezond bedrijf met prima toekomstperspectieven.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.