Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 oktober 2010
 

Ontbijtseminars over de flexibele schil

 
 

In een nieuwe reeks regionale ontbijtseminars van Unique informeren en inspireren Annemarie van Gaal en Rob Vinke ondernemers en managers op het gebied van de flexibele schil. Sinds de crisis zijn leidinggevenden zich er van bewust dat zij er goed aan doen om een ruime flexibele schil in de organisatie op te zetten.

Het volledige potentieel van de flexibele schil wordt nog niet benut. Tijdens de ontbijtseminars zal hier een duidelijk beeld van worden geschetst en kunnen de deelnemers praktijkervaring met elkaar uitwisselen. 

Informatie en inspiratie
Topondernemer Annemarie van Gaal, ook bekend van diverse televisieoptredens als ‘Ten Einde Raad’ en ‘Een dubbeltje op zijn kant’, inspireert de aanwezigen deze ochtenden met haar levensverhaal. Daarnaast zal Rob Vinke, hoogleraar Personeelswetenschappen aan de Universiteit Nijenrode, hen informeren over de mogelijkheden rondom de flexibele schil. Voor Unique schreef hij een speciale pocket over dit thema die na de seminar persoonlijk aan de aanwezigen wordt uitgereikt.

Dinsdag 26 oktober is de kick-off van de regionale ontbijtseminars in Weert, waarna er nog acht volgen door het hele land. De seminars zijn voor (toekomstige) relaties gratis toegankelijk en vinden regionaal plaats.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Geef een impuls aan jouw professionele en persoonlijke groei als strategisch communicatieadviseur
Met de SRM Senior Communicatieadviseur C opleiding leer jij hedendaagse communicatietechnieken vanuit een breder organisatieperspectief te benaderen.
Checklist: de beste start voor jouw eigen webshop
Steeds meer Nederlanders verkopen hun zelfgemaakte producten online.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken