Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ontbijtseminars over de flexibele schil

8 oktober 2010 - In een nieuwe reeks regionale ontbijtseminars van Unique informeren en inspireren Annemarie van Gaal en Rob Vinke ondernemers en managers op het gebied van de flexibele schil. Sinds de crisis zijn leidinggevenden zich er van bewust dat zij er goed aan doen om een ruime flexibele schil in de organisatie op te zetten.

Het volledige potentieel van de flexibele schil wordt nog niet benut. Tijdens de ontbijtseminars zal hier een duidelijk beeld van worden geschetst en kunnen de deelnemers praktijkervaring met elkaar uitwisselen. 

Informatie en inspiratie
Topondernemer Annemarie van Gaal, ook bekend van diverse televisieoptredens als ‘Ten Einde Raad’ en ‘Een dubbeltje op zijn kant’, inspireert de aanwezigen deze ochtenden met haar levensverhaal. Daarnaast zal Rob Vinke, hoogleraar Personeelswetenschappen aan de Universiteit Nijenrode, hen informeren over de mogelijkheden rondom de flexibele schil. Voor Unique schreef hij een speciale pocket over dit thema die na de seminar persoonlijk aan de aanwezigen wordt uitgereikt.

Dinsdag 26 oktober is de kick-off van de regionale ontbijtseminars in Weert, waarna er nog acht volgen door het hele land. De seminars zijn voor (toekomstige) relaties gratis toegankelijk en vinden regionaal plaats.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.