Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

19 augustus 2011 - Leaserijders kunnen vanaf nu een bijtellingalert instellen. Hiermee wordt u direct geïnformeerd als er iets verandert in de bijtelling. Reden om het alert in te stellen is de nieuwe wetgeving die veel veranderingen met zich meebrengt.

Vereniging Auto Van De Zaak (VAVDZ) is initiatiefnemer. In de komende tijd wordt het opletten geblazen als u in een twintig of veertien procent bijtelling auto wilt blijven rijden. De nieuwe wetgeving heeft tot gevolg dat de hoogte van de bijtelling op hetzelfde type auto van een ander bouwjaar verschillend kan zijn. Verder worden de normen voor de kortingscategorieën jaarlijks aangepast en komt er een tijdslimiet aan de korting. 

Kilometeradministratie en andere opties
Als de bijtelling voor een auto verhoogd wordt, is het wellicht toch verstandig om een kilometeradministratie bij te gaan houden om zo onder de bijtelling uit te komen. In sommige gevallen kan het uitstellen of juist eerder uitkiezen van een nieuwe leaseauto flink in bijtelling schelen. Verder is het overnemen van een auto van een collega in plaats van een nieuwe bestellen in een aantal gevallen ineens ook erg aantrekkelijk geworden. 

Gratis installatie
Op de sitewww.bijtellingalert.nl kunt u gratis het bijtellingalert instellen. Iedere verandering die betrekking heeft op uw bijtelling wordt dan aan u gemeld middels een e-mail.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.