Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aad Ouborg wordt de Nederlandse Donald Trump

16 augustus 2011 - De Bredase ondernemer Aad Ouborg gaat de hoofdrol vertolken in het BNN-programma Topmanager Gezocht. Topmanager Gezocht is de Nederlandse variant van The Apprentice, waarin Donald Trump zijn stagiaires opdrachten gaf en de slechts presterende wekelijks naar huis stuurde met de uitspraak ‘You’re fired!’.

Dat meldt Breda Vandaag. Ouborg, bekend van zijn merk Princess, gaat samen met zijn twee adviseurs bepalen welke opdrachten de kandidaten moeten uitvoeren en welke pupil te licht bevonden wordt. 

BNN
De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro om met Ouborg als adviseur een nieuwe onderneming te beginnen. De kersverse topmanager kan daarbij gebruik maken van de kennis, het netwerk en kantoor van de Bredase ondernemer. Topmanager Gezocht is vanaf 15 september iedere donderdag om 21.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1.


Bron: Breda Vandaag Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.