Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 augustus 2011
 

Segar Dagdeviren: jongste Spar-ondernemer van Nederland

 
 

Serdar Dagdeviren is met zijn 21 jaar de jongste Spar-ondernemer van Nederland. Op 1 februari 2011 werd hij officieel eigenaar werd van Spar Amstelveen – een lang gekoesterde droom.

Dagdeviren: "Ik ben op mijn vijftiende begonnen als vakkenvuller bij Spar de Ruyter in mijn toenmalige woonplaats Oudorp. Tijdens mijn sollicitatie riep ik al dat ik ooit de jongste Spar-ondernemer zou worden…" 

Kans
Dagdeviren stopte met school om fulltime in de winkel te gaan werken. De laatste jaren was hij assistent-bedrijfsleider. "Bij Spar Holding had ik aangegeven klaar te zijn om als franchisenemer aan de slag te gaan. Toen kreeg ik de mogelijkheid om de Spar in Amstelveen over te nemen van Wietze Luitjens. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Fairtade en toko
Dagdeviren heeft het assortiment uitgebreid, daarbij ging het om individuele producten waaraan klanten behoefte bleken te hebben. "Ik ben van plan om meer fairtrade en toko-assortiment toe te voegen. Daar is veel vraag naar."


Bron: Spar Holding
 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Egbert  |   | 
23-09-2011
 | 
16:54 uur
Deze winkel is veel te duur.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken