Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Segar Dagdeviren: jongste Spar-ondernemer van Nederland

11 augustus 2011 - Serdar Dagdeviren is met zijn 21 jaar de jongste Spar-ondernemer van Nederland. Op 1 februari 2011 werd hij officieel eigenaar werd van Spar Amstelveen – een lang gekoesterde droom.

Dagdeviren: "Ik ben op mijn vijftiende begonnen als vakkenvuller bij Spar de Ruyter in mijn toenmalige woonplaats Oudorp. Tijdens mijn sollicitatie riep ik al dat ik ooit de jongste Spar-ondernemer zou worden…" 

Kans
Dagdeviren stopte met school om fulltime in de winkel te gaan werken. De laatste jaren was hij assistent-bedrijfsleider. "Bij Spar Holding had ik aangegeven klaar te zijn om als franchisenemer aan de slag te gaan. Toen kreeg ik de mogelijkheid om de Spar in Amstelveen over te nemen van Wietze Luitjens. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Fairtade en toko
Dagdeviren heeft het assortiment uitgebreid, daarbij ging het om individuele producten waaraan klanten behoefte bleken te hebben. "Ik ben van plan om meer fairtrade en toko-assortiment toe te voegen. Daar is veel vraag naar."


Bron: Spar Holding Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Egbert

23-09-2011 14:54  |  

Deze winkel is veel te duur.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.