Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 juli 2011
 

Smartphone biedt bouwmarkt interessante opties

 
 

De smartphone lijkt een prima instrument voor in de marketingtoolbox van de bouwmarkt. Ruim een kwart van de bouwmarktbezoekers vindt discountapplicaties of online kortingscoupons interessante opties.

Dit blijkt uit onderzoek van WoonKennis. Een vijfde vindt het interessant producten te scannen voor productinformatie. Gemiddeld zeventien procent vindt online plattegrond interessant om materialen mee te vinden. Een even groot deel heeft interesse in online stappenplan voor uit te voeren klus. Vooral consumenten die vaak de bouwmarkt bezoeken zijn bovendien geïnteresseerd in kortingscoupons of discountapps.
 
Interessante kansen
Ruim een kwart van de Nederlanders bezit een smartphone. Dit aantal groeit daarnaast ieder kwartaal sterk. In diverse sectoren wordt de smartphone inmiddels ingezet in de marketingmix. Een bekend voorbeeld is 'Appie' van supermarktketen Albert Heijn. Deze applicatie helpt klanten met hun boodschappenlijstje, wijst ze op aanbiedingen en vertelt zelfs de meest efficiënte route in de winkel. Ook voor bouwmarkten bieden mobiel internet en digitale informatie in theorie interessante kansen.

 
Doorsturen »  2 reacties »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Henk de Waard  |   | 
23-01-2014
 | 
15:33 uur
Ik heb ook een mobiele applicatie gelanceerd voor mijn restaurant. In deze app kan je gemakkelijk diverse recepten en voedingswaarden vinden zodat je altijd weet wat je eet!
Plattegrond  |   | 
12-10-2019
 | 
15:27 uur
Zoveel van deze apps zijn er nog niet voor zover ik weet of werken niet al te best.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken