Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
8 juli 2011
 

Smartphone biedt bouwmarkt interessante opties

 
 

De smartphone lijkt een prima instrument voor in de marketingtoolbox van de bouwmarkt. Ruim een kwart van de bouwmarktbezoekers vindt discountapplicaties of online kortingscoupons interessante opties.

Dit blijkt uit onderzoek van WoonKennis. Een vijfde vindt het interessant producten te scannen voor productinformatie. Gemiddeld zeventien procent vindt online plattegrond interessant om materialen mee te vinden. Een even groot deel heeft interesse in online stappenplan voor uit te voeren klus. Vooral consumenten die vaak de bouwmarkt bezoeken zijn bovendien geïnteresseerd in kortingscoupons of discountapps.
 
Interessante kansen
Ruim een kwart van de Nederlanders bezit een smartphone. Dit aantal groeit daarnaast ieder kwartaal sterk. In diverse sectoren wordt de smartphone inmiddels ingezet in de marketingmix. Een bekend voorbeeld is 'Appie' van supermarktketen Albert Heijn. Deze applicatie helpt klanten met hun boodschappenlijstje, wijst ze op aanbiedingen en vertelt zelfs de meest efficiënte route in de winkel. Ook voor bouwmarkten bieden mobiel internet en digitale informatie in theorie interessante kansen.

 
Doorsturen »  2 reacties »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Henk de Waard  |   | 
23-01-2014
 | 
15:33 uur
Ik heb ook een mobiele applicatie gelanceerd voor mijn restaurant. In deze app kan je gemakkelijk diverse recepten en voedingswaarden vinden zodat je altijd weet wat je eet!
Plattegrond  |   | 
12-10-2019
 | 
15:27 uur
Zoveel van deze apps zijn er nog niet voor zover ik weet of werken niet al te best.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Sportende werknemers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder
Een onderneming is gebaat bij ondernemers die optimaal presteren. Dat betekent onder andere dat het verzuim door ziekte of andere ongemakken zoveel als mogelijk moet worden teruggebracht.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.
Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller ‘Begin met het Waarom’, nu is er de langverwachte opvolger 'Het oneindige spel'. In ‘Het oneindige spel’ laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.
Lees verderMeer boeken