Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kamer van Koophandel vernieuwt uittreksel

27 juni 2011 - Op 18 juli introduceert de Kamer van Koophandel een vernieuwd uittreksel. Het uittreksel is op een aantal punten verbeterd op grond van wensen van gebruikers. Zo staan er op het nieuwe uittreksel meer gegevens, bijvoorbeeld de datum van registratie (in verband met fraudebestrijding).

Ook zijn de getoonde gegevens praktischer ingedeeld, is de bewoording op onderdelen aangepast en de opmaak verbeterd.  De Kamer van Koophandel is als afzender duidelijk zichtbaar. Het tarief, de juridische betekenis, aanvraag- en leveringskanalen van het uittreksel blijven ongewijzigd. 

Oud uittreksel
In uitzonderingsgevallen wordt het oude uittreksel ook na 18 juli nog verstrekt. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als een rechtspersoon of onderneming voor 25 mei 2010 is beëindigd. 

Nieuw vestigingsnummer

Als gevolg van Europese regels krijgt elke vestiging van een onderneming vanaf 1 juli 2011 een eigen, uniek vestigingsnummer van twaalf cijfers in het Handelsregister. Het nieuwe nummer is vanaf 18 juli zichtbaar op het vernieuwde uittreksel.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.