Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
12 januari 2021
 

Young Business Award van start op tv

 
 

4 TV-afleveringen vanaf aanstaande vrijdag (15 jan.)

De Young Business Award is (bijna) terug! Aanstaande vrijdag (15 januari) is de eerste aflevering van de YBA Broadcast te zien. Welke startup overtuigt de jury met hun pitch van 60 seconden en wie wordt uiteindelijk de beste jonge onderneming van Nederland?

Het seizoen van de Young Business Award bestaat dit jaar uit 4 tv-afleveringen. De eerste drie afleveringen zijn de voorrondes. Hierin proberen twaalf halvefinalisten de juryleden ervan te overtuigen dat hun startup een unicorn gaat worden. Elke startup krijgt 60 seconden de tijd om met hun pitch de jury te overtuigen. En dat gaat zeker niet bij elke startup vlekkeloos. Als de 60 seconden voorbij zijn grijpt presentator Jort Kelder direct in. Het is dan aan de jury om elke startup te doorgronden met een spervuur aan vragen. Alleen de vier beste startups ontvangen van de jury een finaleticket.

Finale
De startups met een finaleticket keren terug tijdens de vierde aflevering: de finale van de Young Business Award 2020. Tijdens de finale aflevering gaan de vier finalisten de strijd met elkaar aan. Er treedt een nieuwe jury aan en de winnaar van deze aflevering keert huiswaarts met de felbegeerde kristallen award. De winnaar mag zichzelf één jaar lang ‘Beste jonge onderneming van Nederland’ noemen en ontvangt de prijzenpot van 15.000 euro.
 
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken