Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 oktober 2020
 

Parkeertransacties afgelopen week opnieuw gedaald

 
 

Uitzondering voor Amsterdam: ruim vier procent meer parkeertransacties

De gedeeltelijke lockdown heeft afgelopen week gezorgd voor een lichte daling van het aantal parkeertransacties in Nederland, zo blijkt uit de parkeerbarometer van Parkmobile. De dalende trend lijkt te stabiliseren ten opzichte van week 39, toen de eerste verscherpte maatregelen zijn ingegaan. Afgelopen week was er namelijk sprake van een minder grote daling (-0,6 procent) in het aantal parkeertransacties ten opzichte van week 42.

Opvallend is dat grote steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht vaker werden vermeden dan de week ervoor, maar Amsterdam niet; hier vond juist een stijging van 4,2 procent plaats.
Parkmobile heeft ruim twee miljoen actieve gebruikers in Nederland en heeft daarmee goed inzicht in de ontwikkeling van de Nederlandse mobiliteit. De parkeerdata laten op zowel nationaal als lokaal niveau zien hoe Nederlanders zich met de auto bewegen.

Meer parkeertransacties in Amsterdam
Wanneer er wordt gekeken naar grote steden als Den Haag en Rotterdam (-3,4 procent), ziet Parkmobile de grootste daling in parkeertransacties in Den Haag met -4,7 procent. Dit gold vorige week ook nog voor Amsterdam; in de hoofdstad vond toen een daling van +vijftien procent plaats vergeleken met week 39. Afgelopen week is het aantal parkeertransacties in Amsterdam juist met +4,2 procent gestegen ten opzichte van de week daarvoor. Voor de rest van Nederland geldt een daling van -0,9 procent.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Maak de kantine in je bedrijfspand compleet met deze tips
Bij een kantine is het belangrijk dat de juiste comfort aanwezig is. Men moet goed aan tafel kunnen zitten om te genieten van een heerlijke lunch.
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken