Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
9 oktober 2020
 

Veel meer webshops besteden hun fulfilment uit

 
 

Meteen na aanscherping maatregelen opnieuw enorme groei webshops

Direct na afloop van de persconferentie van minister-president Rutte van vorige week, zagen de webshops die bij Montapacking hun fulfilment hebben ondergebracht, hun omzet met maar liefst 40 procent toenemen, binnen een uur tijd. Deze extra toestroom van orders bleef afgelopen week doorlopen, met 36 procent vergeleken met die week daarvoor. Webshops profiteerden tijdens de hele corona-periode al enorm van het massale thuiswerken. In de afgelopen zes maanden zagen zij hun omzet dan ook hard toenemen.

Montapacking zelf groeide in die periode naar 1.100 webshops, door in recordtijd maar liefst 450 webshops aan te sluiten en hun voorraden en fulfilment volledig over te nemen. Een ware uitdaging, naast die van de enorme groei van haar bestaande klanten.

Thuiswerken, minder reistijd
Edwin van der Ham, directeur van Montapacking, zegt daarover: "Webshops die hun logistieke toeleverketen voor elkaar hebben en door onze systemen worden geattendeerd op hun voorraden en omloopsnelheid, hebben volop geprofiteerd van het thuiswerken." Het blijkt dat consumenten vooral overdag meer bestellen, doordat privé en werk meer met elkaar verweven zijn tijdens het thuiswerken. Daarnaast heeft het thuiswerken ook nog als voordeel, dat bezorgers van pakketjes gemakkelijker overdag terecht kunnen. Hierdoor is de kans op een succesvolle aflevering door onze vervoerders veel hoger. Dit is fijn voor onze vervoerders, maar heeft ook als positief gevolg dat het totale retourenpercentage ten gevolge van mensen die niet thuis zijn verder daalt.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
De kracht van een kerstpakket
Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun personeel met een mooi gebaar te bedanken voor hun inzet.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken