Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 september 2010
 

 
 

Op 30 november 2010 organiseert MKB Krachtcentrale de wedstrijd ‘het Slimste Bedrijf van 2010’. De verkiezing van de winnaar vindt plaats tijdens de Energiedag 2010 in Arnhem.

 Onder het motto: ‘Laat nieuwe energie door je bedrijf stromen’ komen ondernemers en hun medewerkers uit het hele land bij elkaar in het voormalig hoogspanningslab van de KEMA om te ervaren wat slimmer werken oplevert. 

Kandidaten
Melek Usta, directeur Colourful People en voormalig lid van het Innovatieplatform, zal namens de jury de genomineerde kandidaten voor de wedstrijd ‘Slimste Bedrijf 2010’ voorstellen. De ondernemers die op de Energiedag aanwezig zijn, stemmen wie van de genomineerden uiteindelijk de titel ‘Slimste Bedrijf 2010’ verdient. 

Slimmer werken
Slimmer werken biedt antwoord op vraagstukken in onze veranderende maatschappij zoals een toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Hogere productiviteitsgroei door de talenten van medewerkers te benutten, hen te betrekken bij innovatie en het bedrijf en de processen anders in te richten: dát is Slimmer Werken.Uit onderzoek van het Innovatieplatform blijkt dat bedrijven die slimmer werken negen procent hogere productiviteit hebben dan bedrijven die het slimmer werken niet toepassen. 
Voor de MKB-er, de grootste vertegenwoordiger van ondernemend Nederland, valt er dus veel winst te halen door Slimmer Werken. De verkiezing van het Slimste Bedrijf van 2010 laat ondernemers ook nog eens zien hoe door flexibele werktijden, procesverbetering en/of participatief management veel meer bereikt kan worden. De wedstrijd is bovendien bedoeld om collega ondernemers te inspireren en te stimuleren het slimmer werken in hun eigen organisatie toe te passen.

Gerenommeerde jury
Een deskundige jury selecteert voorafgaand aan de Energiedag drie finalisten uit de ingezonden Slimmer Werken cases. De jury bestaat uit o.a. Melek Usta (Colourful People), Alexander Rinnooy Kan (SER), Ton de Korte (NCSI) en Jos van de Werken (Syntens). Ondernemers die deelnemen aan de Energiedag kiezen de uiteindelijke winnaar. Dit jaar is de MKB Krachtcentrale gesteund door haar ambassadeurs: Melek Usta (Colourful People), Alexander Rinnooy Kan (SER), Loek Hermans (MKB-Nederland), en Anja Jongbloed (FNV Bondgenoten).

Meedoen?
Denkt u dat uw bedrijf in aanmerking komt voor een nominatie? Klik dan hier. Inschrijven kan tot 1 november 2010. Misschien sleept u de titel ‘Slimste Bedrijf 2010’ in de wacht.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken