Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
30 mei 2011
 

Exportbinnendienst: complex vakgebied met veel dynamiek

 
 

De exportbinnendienst vormt het centrale knooppunt van alle exportprocessen, een interessant en complex vakgebied met veel dynamiek. Daarom organiseert Fenedex jaarlijks het Exportbinnendienst Event, dit jaar op 29 juni 2011 op de RDM Campus in Rotterdam.

De middag opent met een lezing van het Lean Management Instituut over de effecten van 'lean' op de werkzaamheden van een exportbinnendienst-afdeling. Vervolgens gaat u luisteren naar de aanpak en ervaringen van de winnaar van de Frank Hauwert Trofee voor de Beste Exportbinnendienst. Tenslotte kunt u verschillende workshops volgen, over actuele onderwerpen als BTW, ECS, Incoterms & verzekeren en supply chain finance. 

Wilt u meer informatie en/of u aanmelden? Klik hier.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken