Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
23 mei 2011
 

Werkgeversorganisaties steunen kinderopvangplan Kamp

 
 

VNO-NCW en MKB-Nederland vinden het een goede zaak om de toeslag die ouders krijgen voor kinderopvang voortaan te koppelen aan de gewerkte uren van de minst werkende partner. Minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil deze koppeling vanaf volgend jaar doorvoeren.

Het uitgangspunt bij de verdeling van de kosten voor kinderopvang is dat ouders maximaal 66 procent via de overheid vergoed krijgen. De werkgeversbijdrage is hier in opgenomen. In de praktijk krijgen veel ouders een hogere toeslag. Nu de kosten voor de kinderopvang in de afgelopen jaren sterk zijn gestegen, zoekt de overheid naar manieren om deze terug te dringen. Werkgeversorganisaties vinden dat kinderopvang goed toegankelijk moet blijven voor werkende ouders. Zij verwachten niet dat een koppeling van toeslag aan arbeidsuren dit niet in gevaar zal brengen.


Bron: VNO-NCW
 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken