Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Lamborghini verwelkomt jongste sponsor ooit

20 mei 2011 - Ondernemer Alexander Mans is met zijn twintig jaar veruit de jongste sponsor ooit van de internationale Blancpain Endurance Series, die in het weekend van 21 en 22 mei plaatsvindt in Spanje.

Mans sponsort met zijn ICT-bedrijf Novabox de Nederlandse coureur Olivier Tielemans, die uitkomt voor het team van Rhinos Leipert Motorsport. 

Sponsor
Twee jaar geleden richtte Alexander met een aantal grote investeerders zijn bedrijf op, dat in eerste instantie was gericht op het gelijknamige product dat bescherming biedt tegen spam, hackers en virussen. Enige tijd geleden voegde hij een automotive divisie aan zijn bedrijf toe. "Door regelmatig op te treden als sponsor in internationale evenementen als de Blancpain Endurance Series kan ik mijn bedrijf en merk op de kaart zetten. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig evenement om van dichtbij mee te maken."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.