Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
24 oktober 2019
 

Drie creatieve ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

 
 

Organiseer een feest waar uw mensen nog maanden over napraten

Hebben uw medewerkers het afgelopen jaar weer hard gewerkt om uw onderneming nog succesvoller te maken? Dan mogen ze hier natuurlijk voor beloond worden! Een bedrijfsfeest is hier de aangewezen mogelijkheid voor. Het personeel geniet van een dagje of avondje uit, en mensen hebben de mogelijkheid collega’s ook eens buiten de zakelijke context te spreken.

Wilt u een echt onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren, waarover nog maanden gesproken zal worden? Casper Ehrencron van Partywinkel.nl geeft drie tips.
 
Themafeest op eigen terrein
Bij de organisatie van een bedrijfsfeest wordt vaak als eerste over de locatie nagedacht. Ehrencron: "Bij een bedrijfsfeest wil men graag groots uitpakken, en dan wordt automatisch al over een externe locatie nagedacht. Men wil immers een echt ‘uitje’ organiseren. Niet terecht, want ook op eigen terrein of in het bedrijfspand kan een origineel feest georganiseerd worden. Bijvoorbeeld door een bepaald thema te kiezen, en dat door te voeren in zowel de aankleding als de catering. Het voordeel van een feest op eigen terrein is dat dit vrijgesteld is van belasting in de werkkostenregeling, waardoor de kosten uiteindelijk lager kunnen uitvallen."
 
Laat het feest maar beginnen!
Volgens Ehrencorn komen bedrijfsfeestjes soms wat traag op gang. "Er druppelen bijvoorbeeld al wat mensen binnen terwijl de voorbereidingen eigenlijk nog in volle gang zijn. En zodra de meeste mensen aanwezig zijn volgt er meestal een welkomstspeech. Er zijn echter genoeg andere manieren om een feest direct spetterend te laten beginnen. Bijvoorbeeld door de avond te beginnen met een lasershow, een optreden of een flashmob. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen het nog lang over het feest zal hebben, en dat iedereen gelijk in een feeststemming is."
 
Opties voor muzikale ondersteuning
Er zijn veel dingen om te regelen zoals een eventuele locatie, catering en de aankleding. Ehrencorn: "En vergeet vooral de muziek niet, een belangrijk onderdeel om een feestelijke stemming te creëren. Natuurlijk kan er een muziekinstallatie geregeld zijn waarop een zelf samengestelde playlist afgespeeld kan worden. Maar u kunt ook kiezen voor een DJ of een liveband, of een combinatie van de twee. Houd er echter ook rekening mee dat niet iedereen graag op de dansvloer staat. De niet-dansers kunt u op andere manieren leuke entertainment bieden. Bijvoorbeeld met een cocktailbar waar zelf drankjes gemaakt kunnen worden, een photoboot of casinotafels."
 
Succes met het organiseren van het bedrijfsfeest. Zoals u hierboven leest zijn er genoeg mogelijkheden om er echt een onvergetelijke dag of avond van te maken.
 
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken