Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
22 oktober 2019
 

De beste ontstress-apps voor ZZP’ers

 
 

Laat de technologie u helpen ontspannen en presteren

De kans is groot dat u als zzp’er regelmatig een flink portie stress ervaart. Zeker wanneer u te maken heeft met een enorme werkdruk, is het lastig om werk en privé goed te scheiden. Als zzp’er bent u per slot van rekening zelf verantwoordelijk voor uw eigen inkomsten en tijdsindeling. Gelukkig zijn er verschillende apps die u kunnen helpen bij uw taken en bij het verminderen van uw stress.

Het blogteam van Tele2 Mobiel zet ze voor u op een rijtje. 

Een betere nachtrust: Sleep Cycle
Het is cruciaal dat u voldoende slaap heeft gehad om overdag goede prestaties te leveren. Naast dat slaaptekort natuurlijk ongezond is, beperkt het ook uw creativiteit en uw vermogen om goed te kunnen concentreren. Wanneer u moeite heeft met het hanteren van een gezond slaappatroon, kunt u gebruik maken van Sleep Cycle. Zet deze app op uw telefoon als u op een natuurlijke manier gewekt wilt worden en een uitgebreide analyse wilt van uw slaappatroon. 
Sleep Cycle is beschikbaar voor Android en iOS.

Factureren en offertes maken: SpeedInvoice
Als ZZP’er weet u dat het gunstig is om zo snel mogelijk te factureren. De kans is namelijk groot dat u zelf de BTW moet voorschieten als u hiermee wacht tot later in het kwartaal. Heeft u moeite met het opmaken van professionele offertes? En kost u dit doorgaans veel tijd? Gebruik dan de app SpeedInvoice tegen uw ‘factureer-stress’ Met SpeedInvoice kunt u namelijk snel mooie facturen en schattingen maken. Ook kunt u de documenten via SpeedInvoice laten ondertekenen op uw telefoon of tablet. 
SpeedInvoice is gratis te downloaden voor Android en iOS. Na de proefperiode kunt u er vrijblijvend voor kiezen om een maandtarief te betalen.

Mindfulness: Headspace
De app Headspace kan voor u de uitkomst bieden wanneer u als ZZP’er moeite heeft met het pakken van uw dagelijkse rustmomentjes. Via uw telefoon kunt u met Headspace meditatie-sessies van tien minuten volgen. Ook wanneer u nog geen ervaring heeft met meditatie is de app geschikt. Via gelikte en vrolijke animaties wordt u namelijk stap voor stap uitgelegd hoe u het beste kunt zitten en ademhalen. Via de app kunt u ook ‘werk en productiviteit’ meditatie volgen die uw focus, prioritisatie, productiviteit en creativiteit bevorderen. 
Headspace is beschikbaar voor Android en iOS. U kunt een paar sessies gratis proberen, voordat een betaald abonnement vereist is.

Hulp met boekhouden: Tellow
Levert uw administratie u veel stress op? Bent u vaak uw bonnetjes kwijt en vind u het lastig om alles op orde te houden? Zet dan de app Tellow op uw mobiel. Met deze app kunt u namelijk snel uw bonnen scannen en Tellow herkent dan de prijs, datum en btw. De app biedt echter veel meer handige mogelijkheden en functies voor boekhouden. Zo zet Tellow bijvoorbeeld elk kwartaal een btw-aangifte klaar. Zo hoeft u nooit meer bonnetjes over te tikken en spendeert u uw tijd nuttiger.
Tellow is te downloaden voor Android en iOS. U kunt de app drie maanden gratis proberen en daarna kunt u er voor kiezen om een maandtarief te betalen.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken