Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
12 juli 2019
 

Informatiemiddag richtlijn definities en meetmethoden circulaire kantoor- en leeromgeving

 
 

Op 5 september organiseert NEN een informatiebijeenkomst over het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor definities en meetmethoden van een circulaire kantoor- en leeromgeving. Inkopers vragen en producenten bieden steeds meer producten die in het geheel, of waarvan delen, hergebruikt of herbruikbaar zijn.

Dat is duurzaam omdat hiermee minder fossiele grondstoffen nodig zijn. Wilt u hierover meepraten dan bent u van harte uitgenodigd.
De ontwikkeling in de verduurzaming van kantoor- en schoolmeubilair is in een stroomversnelling terecht gekomen. Maar het lijkt steeds onduidelijker wat nu eigenlijk wordt bedoeld met de veelgebruikte termen over circulaire materialen en producten. Verschillende partijen hanteren immers eigen definities.

NPR 8313 geeft duidelijkheid
Om tot heldere definities en meetmethoden te komen, start NEN met het opstellen van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR 8313). Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zich (kosteloos) te laten bijpraten over de (behoefte aan de) richtlijn voor definities en meetmethoden voor de circulaire kantoor- en leeromgeving en over de mogelijkheid om mee te werken aan deze richtlijn.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de informatiemiddag op 5 september bij NEN in Delft, meld u zich dan aan via NEN Evenementen. Hier vindt u ook het programma van deze middag.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken