Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
12 juni 2019
 

ZZP'er? Deze apps komen u dan goed van pas!

 
 

Maak het leven makkelijker met apps

Het leven van een ZZP’er gaat niet altijd over rozen. Het lijkt mooi om als zelfstandig ondernemer te werken, en vaak is dat ook zo. Toch moet u altijd rekening houden met de bijkomende risico’s, financiën en administratie. Het is logisch dat u het hiermee regelmatig erg druk heeft.

Tele2 Mobiel heeft daarom de handigste apps verzameld, die u als ZZP’er helpen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.
 
Hulp met boekhouden: Tellow
Het overtikken van bonnetjes kost veel kostbare tijd die u veel nuttiger kunt spenderen. Tellow kan u hierbij de uitkomst bieden. Deze app biedt namelijk de mogelijkheid om bonnen direct in te scannen. Tellow herkent dan de prijs, datum en btw. De app biedt echter veel meer handige ‘boekhoud mogelijkheden’. Zo zet Tellow bijvoorbeeld elk kwartaal een btw-aangifte klaar.
 
Tellow is te downloaden voor Android en iOS. U kunt de app drie maanden gratis proberen en daarna kunt u er voor kiezen om een maandtarief te betalen.
 
Hulp met de urenregistratie: Keeping
Als ondernemer heeft u er uiteraard belang bij er voor te zorgen dat uw administratie altijd goed op orde is. Ook urenregistratie hoort hierbij. Het is daarom belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan, zodat u uzelf altijd kunt verantwoorden bij opdrachtgevers. Vergeet u wel eens uit te klokken? En wilt u snel toegang tot uw werktijdregistraties? Dan kunt u gebruik maken van de app Keeping. Met Keeping heeft u direct inzicht tot uw productiviteit door te kijken naar alle gewerkte uren uit de afgelope periode.
 
Keeping is te downloaden voor Android en iOS. Voor ZZP’ers die alleen of met z’n tweeën werken is de app gratis.
 
Hulp bij orderformulieren opmaken: WerkbonApp
Ook de app Werkbon kan u als ZZP’er helpen om zo efficiënt mogelijk met uw financiën om te gaan. Met deze app kunt u onder andere buitendienstmedewerkers aansturen, direct de werkorder laten invullen en laten ondertekenen door de klant. De order wordt daarna digitaal verstuurd naar de administratie. Ook kunt u via de app handig foto’s toevoegen van het verrichte werk.
 
WerkbonApp is gratis te downloaden voor Android en iOS.
 
Factureren en offertes maken: SpeedInvoice          
Met SpeedInvoice kunt u snel mooie facturen en schattingen maken. U kunt hierbij kiezen uit meer dan 500 achtergrondafbeeldingen. Ook kunt u de documenten via SpeedInvoice laten ondertekenen op de telefoon of tablet. Uw gegevens zijn veilig, ook als u uw telefoon verliest. De app maakt namelijk automatisch back-ups van uw gegevens.
 
SpeedInvoice is gratis te downloaden voor Android en iOS. Na de proefperiode kunt u er vrijblijvend voor kiezen om een maandtarief te betalen.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Creditcard kosten
Een creditcard is voor heel veel mensen onmisbaar. Het brengt een zeker comfort met zich mee waar veel mensen die reizen of online aankopen doen aan gewend zijn geraakt
Een bedrijfspand verhuren: hier dient u allemaal rekening mee te houden
Naast het feit dat het verhuren van een bedrijfspand lucratief kan zijn, zit je ook aan een aantal regeltjes vast waar aan gehouden dient te worden.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken