Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
5 juni 2019
 

Gezocht: Nederlands meest matige bouwkeet

 
 

Een stinkende schaftkeet of een slecht onderhouden bouwkeet. Wie in de bouw werkt, herkent ze vast wel. Building Heroes opent nu officieel een zoektocht naar Nederlands meest matige bouwkeet. De bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed wil de bouw naar een hoger plan brengen. Daarom laat het ook de bouwkeet zelf niet ongeroerd.

Nederlands meest matige bouwkeet vervangt het bedrijf voor een schaftkeet die het aan luxe niets ontbreekt.
 
Keet met een Playstation, een bar en badjassen
"De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving. Ze bouwen huizen, straten en werkplekken. Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is een keet nog vaak. Dat probleem willen we nu eens agenderen en helpen oplossen," vertelt Willem Molengraaf, een van de oprichters van Building Heroes.
 
"Onze missie is om de bouwketen te verbeteren. Dat gaan we nu op een vrij letterlijke manier doen: door een gepimpte bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. Zodat pauzes worden doorgebracht in de luxe die de professional in de bouw verdient. Denk aan een keet met een gigantische TV met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje én popcornmachine."
 
Hoe belangrijk Molengraaf het vindt om bouwketen van luxe te voorzien, maakt hij zich wel een beetje zorgen. "Het risico bestaat dat u, eenmaal gewend aan de nieuwe bouwkeet, nooit meer naar huis toe wil."
 
Zoektocht naar de meest matige keet
Wilt u meedoen met deze zoektocht? Upload voor 28 juli een video van uw bouwkeet en leg uit waarom deze zo bijzonder matig is. Building Heroes verzamelt alle inzendingen op dekeetdiejijverdient.nl
 
Deze video kondigt de zoektocht aan
 
Na 28 juli zal er door een hoogwaardige jury gekeken worden naar alle ingestuurde video’s, waarna de tien meest matigste keten worden geselecteerd. Vervolgens kan er gestemd worden op deze tien bouwketen tot 25 augustus. Eind augustus wordt de winnaar bekendgemaakt. Zij ontvangen ‘het paleis op wielen’ van Building Heroes.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken