Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 juni 2019
 

Stilo populairste tweedehands in Nederland

 
 

Fiat bestaat 120 jaar

De Italiaanse autofabrikant Fiat werd in 1899 opgericht door Giovanni Agnelli in Turijn en is al 120 jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ter ere van het 120-jarig bestaan van Fiat heeft AutoScout24.nl zich verdiept in deze Italiaanse schoonheid en uitgezocht welke modellen het meest geliefd zijn in Europa.

De Fiat Stilo is het populairst bij de Nederlanders, zo blijkt uit de cijfers. Een tweedehandse Stilo heeft een gemiddelde prijs van €1.602. De runner-up - op de tweede plaats – is de Fiat Punto die voor gemiddeld €4.380 de deur uitgaat. De Fiat Seicento (€974) en de Grande Punto (€4.109) zijn even populair en nemen samen de derde plaats in beslag.

België voorkeur voor Punto, Spanje gaat voor Ducato
Ook op Europees niveau is onderzocht welke Fiat-modellen het populairst zijn, met uiteenlopende resultaten. Opmerkelijk is dat de Fiat Punto het populairste model is in België, Frankrijk en Oostenrijk. De Grande Punto daarentegen is het meest gewild in Duitsland en Italië en verder scoort de Fiat Ducato het beste bij de Spanjaarden. Hieronder staat een overzicht van de meest gewilde tweedehands Fiat-modellen in verschillende Europese landen:

Land                          Model                        Gemiddelde prijs
België                        Punto                         €3.675
Oostenrijk                  Punto                         €5.588
Frankrijk                    Punto                          €6.035
Italië                          Grande Punto             €4.012
Duitsland                   Grande Punto            €3.492
Spanje                       Ducato                       €18.960

 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken