Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
21 mei 2019
 

´Bijdragen aan een betere wereld´

 
 

Veiling voor betere wereld levert ondernemers en wereld voordeel op

Bijdragen aan een betere wereld. Dat is wat ondernemers die deelnamen aan de veiling tijdens de Dreamz Netwerk Borrel begin mei, stuk voor stuk willen. Zo ook Winston Scholsberg, die als de Public Speaking Architect een weekendtraining liet veilen.

De opbrengst komt ten goede aan veiling voor Stichting Good Food Great Cause, die voor moeders en baby’s in armoede veilige zorg biedt bij zwangerschap en geboorte in Afrika. 
Onderneemster Mariska Zandbergen bood 350 euro tijdens de veiling op het trainingsweekend van de Public Speaking Architect, dat op 18 en 19 mei plaatsvond. "Ik heb een praktijk in Energetische therapie en Natuurgeneeskunde en wil graag mijn netwerk uitbreiden. Daarom bood ik op deze training, om met zekerheid en kracht te leren spreken." Haar dochter Yvet gaat dit weekend ook mee. Zandbergen: "Yvet is achttien en wil straks naar de Pabo, om lerares sport en beweging te worden. Vol zelfvertrouwen weten te spreken voor een groep is dan natuurlijk heel fijn." Trainer Winston Scholsberg kijkt er naar uit. "Ik ben dankbaar dat ik een goed leven heb en help anderen graag waar ik dat kan."

Veiling voor ‘veilige zorg aan moeders’
Bij de veiling werden Stichting Good Food Great Cause en The Afribol Company in het zonnetje gezet. Bengyella Gwanmesia, mede-oprichter van dat bedrijf legt uit: "Wij maken verrassend lekkere snacks. De helft van de winstopbrengst besteden wij aan veilige zorg bij zwangerschap en geboorte voor Afrikaanse moeders en baby’s in armoede, die in Kameroen wonen. Tot nu toe hebben we 36 moeders geholpen en zijn er veertien baby’s geboren." Scholsberg: "Toen ik hoorde wat zij doen met hun bedrijf, heb ik Beng en zijn moeder meteen uitgenodigd voor mijn training. Dat is mijn cadeau aan hen. Als ik mijn talenten in kan zetten, om hen naar het volgende niveau te tillen, graag! Immers, een van de voorwaarden voor een goed lopende business is je verhaal goed weten te vertellen. Your story sells." Zandbergen besluit: "En dat we allemaal hiermee bijdragen aan een betere wereld, dat geeft mij een fijn gevoel. Dit is echt een win-win-win." 
 
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken