Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 april 2019
 

Vijf redenen om een privéchauffeur in te schakelen

 
 

Gebruik uw tijd in de file optimaal dankzij een privéchauffeur

Bent u voor uw werk veel onderweg? Bijvoorbeeld voor afspraken met klanten, of omdat u veel op locatie bij klanten werkt? Onderweg zijn betekent in Nederland helaas veel in de file staan. Zonde omdat dit tijd en energie kost. Beide zou u waarschijnlijk beter in uw onderneming kunnen investeren.

Tom van Zeeland van Studentchauffeurs.nl benoemt vijf redenen om een privéchauffeur in te schakelen.
 
Meer werk verzetten door tijdwinst
Van Zeeland noemt als eerste een reden die eigenlijk zojuist al genoemd is. "Als u zelf achter het stuur van uw auto zit, is reistijd tijd die niet direct besteed kan worden aan werk. En net als veel andere ondernemers hebt u momenteel waarschijnlijk geen tekort aan opdrachten, maar wel aan tijd. Door een privéchauffeur in de schakelen kunt u wekelijks haast een complete werkdag extra werk verrichten. Tijd die goed besteed kan worden aan het opstellen van offertes, het bijwerken van de boekhouding of contact met klanten."
 
Vol energie en geconcentreerd kunnen werken
Daarnaast kunt u volgens Van Zeeland de voor u beschikbare tijd ook geconcentreerder werken. "Hoewel mensen soms denken dat autorijden haast automatisch gaat hebt u toch uw aandacht nodig bij het verkeer als u zelf rijdt. En dat is ook zeker nodig om in het huidige drukke verkeer veilig van A naar B te komen. Maar autorijden vergt concentratie. Rijdt u zelf, dan hebt u er dus geestelijk eigenlijk al een paar werkuren opzitten zonder dat de onderneming hiervan profiteert."
 
Even bijkomen tijdens of na een drukke dag
Van Zeeland ziet ook dat sommige mensen juist een privéchauffeur willen om even een momentje rust te kunnen pakken op de dag. Van Zeeland: "Een powernap doen voor een vergadering? Even rustig iets eten? Het nieuws doornemen? Of nog even de laatste kleine dingetjes afronden zodat u dit niet thuis nog een keer hoeft te gaan doen? Ondernemers maken vaak lange dagen. Een rit met een privéchauffeur is het uitgelezen moment om op te laden voor de rest van de dag, of om juist de dag rustig af te kunnen sluiten zodat u ontspannen thuiskomt."
 
Niet zomaar iemand die u vervoert
Natuurlijk kunt u ook aan een bekende, of een medewerker vragen of hij of zij u ergens heen wil brengen of kunt ophalen. Van Zeeland: "Maar voelt u zich dan wel op uw gemak in de auto? Bent u bekend met iemand zijn rijstijl? Een privéchauffeur is getest op rijvaardigheid, en houdt zich bovendien aan bepaalde omgangsvormen en etiquetteregels. Daarnaast weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken mocht er iets gebeuren. Bestuurt iemand anders dan uzelf uw auto, dan is namelijk een aanvullende verzekering nodig. Iets dat gedekt is met het inhuren van een chauffeur."
 
Lage kosten en toch flexibiliteit
Wilt u zich laten vervoeren, dan zijn er natuurlijk diverse opties. Van Zeeland: "Aan een auto met chauffeur huren kan een aardig prijskaartje hangen. Dit is bovendien lastig als u bijvoorbeeld de heenreis zelf wil rijden, maar enkel voor de terugreis een chauffeur wil. In dat geval kunt u ook met een taxi gaan. Ook dit is relatief duur, zeker als het een langere rit betreft."
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Smart IM vindt groeipartner in Capital A
Smart IM, toonaangevend online marketingbureau, kondigt nieuwe aandeelhouders aan. Capital A verkrijgt meerderheidsbelang. Smart IM ziet deze ontwikkeling als startschot voor een nieuwe groeifase.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is ‘personeel’ geen agenda-moetje dat je er even bij doet. Nee, je moet je mensen koesteren. Zorgen dat ze zich met plezier inzetten voor de missie van je onderneming en alles krijgen om optimaal te kunnen samenwerken.
Lees verderMeer boeken