Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
11 april 2019
 

Dit zijn de tien meest innovatieve accountants van Nederland

 
 

Welke accountant stuwt innovatie en samenwerking naar grote hoogte?

Uit een recordaantal van 80  deelnemers heeft de jury de tien kantoren geselecteerd die kans maken op de Exact Cloud Award 2019.

De tien innovatiefste accountants- en administratiekantoren van Nederland zijn: Accountant Vast, DVG Groep, MijnKennis, RSW Accountants + Adviseurs, Den Hartog & Hoogveld, Benefina, deFinanseurs, Roel Hermans Administratiekantoor, Van de Kamp & Van Gelder en Verdoorn Adviesgroep.
De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar grote hoogte stuwen. Deze zevende editie heeft een recordaantal aanmeldingen opgeleverd: bijna 900 ondernemers nomineerden hun accountants- of administratiekantoor; 80 kantoren schreven zich in.

Vier awards
De jury van goed ingevoerde kenners van de accountancywereld had nog nooit zo’n breed deelnemersveld om uit te selecteren. Dat zorgde voor de meest kritische beoordeling uit de geschiedenis van de Cloud Award-verkiezing. Alle deelnemers zijn beoordeeld op hun innovatieve werkwijze, de samenwerking met klanten en de manier waarop deze processen geborgd zijn binnen de organisatie.De tien geselecteerde kantoren zijn nog in de race voor vier awards:
 

  • De innovatieaward is voor het meest innovatieve en technologisch geavanceerde kantoor;
  • De samenwerkingsaward is voor het kantoor dat klantvriendelijkheid, service en proactief advies het beste onder de knie heeft;
  • De nieuwe crowd award is de publieksprijs voor het kantoor dat de meeste stemmen vergaart tijdens de wervingscampagne richting de finale;
  • De Cloud Award is de hoofdprijs voor het kantoor dat over de hele linie het beste presteert op innovatie en samenwerking, en daarmee een voorbeeld is voor de hele sector.

Gemeengoed
Juryvoorzitter Martin van Vliet: "Het niveau van de alle inzenders is door de jaren heen enorm gestegen. Zaken die een paar jaar geleden nog gegarandeerd een topnotering opleverden zijn inmiddels gemeengoed: denk bijvoorbeeld aan online samenwerken met klanten en advisering over brancheontwikkelingen. Om binnen in zo’n groot en breed deelnemersveld in de top-tien te komen, is echt een grote prestatie. Als jury zijn we zeer onder de indruk van alle tien genomineerden."
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Exact Accountancydag op 26 juni.

 
Doorsturen »  1 reactie »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
zzp-boekhouding  |   | 
11-04-2019
 | 
13:36 uur
Het accountancyvak en boekhoudvak heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar dertig jaar geleden nog werd gewerkt met tabellarische kas- en bankboeken, is er door de steeds geinnoveerde software nu veel makkelijker, overzichtelijker en sneller te werken. Als het voordeel zich ook uitbetaalt naar de klant en die meer en meer ondersteunt wordt met advies en coaching dan breidt de accountant/boekhouder zijn diensten alleen maar uit.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken