Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

70 procent groei aantal crowdfundingprojecten

Crowdfunding niet meer weg te denken uit financieringslandschap

70 procent groei aantal crowdfundingprojecten

2 april 2019 - In het eerste kwartaal van 2019 is het aantal crowdfundingprojecten in Nederland gegroeid met 70 procent ten opzichte van de eerste drie maanden van vorig jaar. Volgens Crowdfundmarkt.nl is 74,1 miljoen euro gefund via crowdfundingleningen (+25 procent) en gaat het in totaal om 865 projecten (+70 procent).

De goede start van 2019 en de gestage groei afgelopen jaren tonen aan dat crowdfunding niet meer weg te denken is uit het financieringslandschap stelt Crowdfundmarkt.nl. Crowdfunding is een serieus alternatief voor ondernemers op zoek naar kapitaal om hun ondernemingsplannen te realiseren.

Aantrekkelijk alternatief
Hoewel crowdfunding ook risico's met zich meebrengt is het tevens een aantrekkelijk alternatief voor investeerders op zoek naar rendement. Aangeboden rentes op crowdfundingleningen vertellen niet het hele verhaal maar in de praktijk blijkt dat een rendement van drie tot vijf procent goed mogelijk is voor beleggers.
 

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Rogier Trommelen

9-04-2019 11:30  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.