Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

De voordelen van een chauffeur voor uw organisatie

Reistijd wordt werktijd

De voordelen van een chauffeur voor uw organisatie

18 maart 2019 - In welke branche u ook actief bent, u kent waarschijnlijk hetzelfde probleem als veel andere ondernemers: tijdtekort. Nu de economie op volle toeren draait zitten ondernemers niet vaak om opdrachten verlegen, maar eigenlijk wel om tijd.

Zeker omdat ondernemers graag optimaal gebruikmaken van de economische voorspoed, kan er een ongezonde privé-werkbalans ontstaan. Hoe u veel tijd kunt winnen wekelijks? Door een chauffeur voor u en eventueel andere compagnons of medewerkers in te huren. Maarten Koolen van Chauffeursdiensten Nederland benoemt de voordelen hiervan.
 
Reistijd wordt werktijd…
Nederland is een relatief klein land en er worden niet eens zulke lange afstanden afgelegd. Koolen ziet echter dat ondernemers onderschatten hoeveel tijd ze in de auto doorbrengen. "Bij veel mensen gaat het gemiddeld per week al snel om een uur of acht. En dat is nog zonder tijd in de file gerekend. Eigenlijk een complete werkdag per week dus. Tijd die u veel beter aan andere dingen zou kunnen besteden. Door een chauffeur in te huren, kunt u bijvoorbeeld offertes maken tijdens uw rijtijd, of uw planning, agenda of administratie bijwerken. Zo houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden of uw privéleven."
 
… Of juist even een momentje rust gedurende een drukke dag
Ondernemers zijn niet echt mensen met een negen tot vijf mentaliteit, en maken vaak lange dagen. Koolen: "Een autorit waarbij u gechauffeerd wordt, is daarom ook het ideale moment om even een moment rust te pakken. Tijd om eens rustig iets te eten, het nieuws van de dag te lezen, te genieten van ontspannende muziek of een kleine powernap te doen. U bent weer opgeladen om er de rest van de dag weer tegenaan te kunnen."
 
Wel flexibiliteit, maar ook lage kosten
Volgens Koolen zijn er diverse opties als u zich van A naar B wil laten vervoeren. "Een taxi is relatief duur, zeker voor lange ritten. Ook kunt u een chauffeur met auto inhuren, maar ook hier hangt vaak een prijskaartje aan. Door enkel een chauffeur in te huren die u vervoert in uw eigen auto houdt u de kosten laag, en bent u bovendien flexibel. Gaat het om een retourrit met veel tijd ertussenin? Of wilt u toch liever ergens zelf heen rijden, maar teruggereden worden door een chauffeur? Dat is allemaal geen probleem."
 
Aanvullende verzekering voor uw auto

Een ongeluk zit in een klein hoekje, of u nu zelf rijdt of gereden wordt. Koolen: "Als u een chauffeur inhuurt, is het goed te letten op de verzekering die hierbij aangeboden wordt. Een aanvullende autoverzekering is namelijk vaak nodig als iemand dan uzelf uw auto bestuurt."
 
 
 

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Lucas

19-03-2019 10:55  |  

Ik zou vooral zo'n moment nemen om mijn rust te pakken. Factureren en andere werkzaamheden doe ik liever achter een bureau.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.